Χρυσό βραβείο στα Healthcare Business Awards για τις Μαίες ΚΥ Αγίας Παρασκευής

.

Healthcare Business Awards

Gold Βραβείο

Κατηγορία: Ψηφιακές Υπηρεσίες

Προγεννητικά Μαθήματα Μαιών ΚΥ Αγίας Παρασκευής

Και οι τέσσερις Μαίες (Ιωάννα, Μαρίνα, Χρύσα, Ελισσάβετ) με την έναρξη της πανδημίας προσπαθήσαμε έμπρακτα να στηρίξουμε τις έγκυες και τους συντρόφους τους και δημιουργήσαμε τα #διαδικτυακά_προγεννητικά_μαθήματα δίνοντας πολύ από τον προσωπικό μας χρόνο για να είμαστε συνεπείς.

Αυτό λοιπόν το Gold βραβείο των Healthcare Business Awards έρχεται να μας δώσει μία θετική ανατροφοδότηση για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατές.

Το αφιερώνουμε στα πάνω από 1000 ζευγάρια απ’ όλη την Ελλάδα που διαδικτυακά μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται για την προγεννητική τους προετοιμασία καθώς και στα πάνω από 700 ζευγάρια που έχουν προετοιμαστεί μαζί μας με φυσική παρουσία!

Σας ευχαριστούμε όλους

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.