Γ.Σ.Α.Π. Αγωνιστική δραστηριότητα

Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πέτυχε η ομάδα των Γυναικών επί του Παλαιού Φαλήρου στο γήπεδό μας, αυτή την φορά όμως χωρίς άγχος. Αλλά και οι νεάνιδες συνέχισαν με νίκη επί του Κρόνου (Β). Οι κορασίδες όμως δεν τα κατάφεραν και  έχασαν εκτός έδρας από τον Σπόρτιγκ. Η ομάδα των κορασίδων Β  πέτυχε την πρώτη της νίκη επί της ομάδας της Σχολής Μωραϊτη, ενώ  και τα γαλανόλευκα αστέρια(U13) πέτυχαν νίκη στο ντεμπούτο τους στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΣΑΠ-ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: 71-53 (22-23,19-05, 19-09, 11-16)
Διαιτητές: Παπαδόπουλος-Βαλουξής
Η ομάδα μας μπήκε ορεξάτα στον αγώνα, αλλά και ανέμελα, αφού στο α’ δεκάλεπτο ενώ πέτυχε 22 πόντους, δέχτηκε 23  από την αντίπαλη ομάδα. Στην συνέχεια όμως έσφιξε την άμυνά της και εξουδετέρωσε πλήρως τα ατού του Π. Φαλήρου, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει στον αγώνα . Έβγαλε  ωραίες φάσεις και δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουν όλες οι αθλήτριές μας στην αθλητική δράση. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες, τώρα όμως μας περιμένει το εκτός έδρας ντέρμπι με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου την Κυριακή 29/10 στις 16.45.
ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης, Στρατής):
Κεσσέ 16, Τσιαδη 10(1), Σακουλάκη 5(1), Βούλγαρη 11(3), Καραχάλιου 10, Γιαμπάνη 4, Πολιτοπούλου 4, Κακοκούρη 6(2), Γρίσπου 2, Κυρκοπούλου 3(1), Σπυριδωνος, Αραβανή.
Π.Φάληρο (Ζέρβα): Λουκάτου 18, Στεφανίδου 7(1), Κοτσιάφτη 12, Στεριοπούλου 13(1), Σταθάκη 2, Αξιοπούλου 1, Μανουσέλη, Αναστασοπούλου, Καμαράδου, Μαργαρίτη.

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ Β’ – ΓΣΑΠ    24 – 68  (15-26, 2-10, 4-14, 3-18)

Άλλη μια νίκη πέτυχαν τη Δευτέρα οι νεάνιδές μας στο κλειστό γήπεδο Γέρακα με την Β’ ομάδα νεανίδων του Κρόνου, συνεχίζοντας τις καλές τους εμφανίσεις, παρά τους τραυματισμούς. Και οι 2 ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα προσπαθώντας να επικρατήσουν του αντιπάλου τους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, βλέποντας τη διαφορά του σκορ, οι αθλήτριες μας χαλάρωσαν αρκετά, αλλά με τη σωστή καθοδήγηση και τις οδηγίες του coach «οι μηχανές πήραν πάλι μπροστά».

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 30/10, στο γήπεδο Ζέτα Λαούδη στο Κοντόπευκο με την ομάδα ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ στις 21.45

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Παγίδα 5(1), Γιαννοπούλου, Μήτση 2, Κουκουμέλη, Κοντογιωργάκη 8, Αραβανή 9(1), Μάγειρα 4, Κεχρή 2, Σπυρίδωνος 30(5), Σταυρακάκη 7, Χαλδαίου, Λάσκαρη Μ. 1

  Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Α.Ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ– Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 39-30 (9-10, 9-4, 9-10, 12-6)

Το Σάββατο 21/10 στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, τα πράγματα δεν πήγαν καλά όπως τα περιμέναμε. Η ομάδα μας είχε προετοιμαστεί για να είναι ανταγωνιστική και να «χτυπήσει» το εκτός έδρας παιχνίδι, με μία ομάδα που δεν θεωρείται υψηλού επιπέδου, αλλά δυστυχώς αν και τα κορίτσια μας το πάλεψαν για 3 δεκάλεπτα, στο τέλος λύγισαν. Αστοχία, αρκετά λάθη και μερικές καλές ατομικές προσπάθειες, συνθέτουν την εικόνα του παιχνιδιού μας. Η ομάδα έχει δυνατότητες που δεν ταιριάζουν με την εικόνα της στον αγώνα των Πατησίων. Ο κόουτς και τα κορίτσια θα δουλέψουν με συνέπεια και τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν. Ο επόμενος αγώνας, για την 5η αγωνιστική θα είναι στην έδρα μας, με τη δυνατή ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου (4 Νοεμβρίου, 18.00) και μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη που θα δώσει το έναυσμα για μια καλή πορεία.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής) Τούτση, Παραπαγκίδου, Κασκαβέλη, Λάσκαρη Μ., Συρίγου, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη, Νίκου, Μεϊτάνη

Δ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

ΓΣΑΠ – ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ :  70 – 46

Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη νίκη, όπως και το τελικό σκορ δείχνει. Οι παίκτριες είχανε θέληση και διάθεση για καλό μπάσκετ και απόλαυσαν το παιχνίδι. Υγεία και καλές προπονήσεις λοιπόν , για να επαναληφθούν οι καλές εμφανίσεις και στα επόμενα παιχνίδια.( 11/11 με Ζευς Ερυθρού στο γήπεδό μας)

ΓΣΑΠ (Ναζίρη Κατερίνα): Καραπατή,Γιάλα, Γρηγοριάδη , Πρίφτη ,Αθανασίου, Σεφερλή, Μιχαλάτου, Πάγια, Φαρσάτη, Πολυχρονοπούλου,Πρεζά, Καραδήμου

E.ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ(U13)

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ -ΓΣΑΠ : 30-70

Με νίκη για την ομάδα μας ξεκίνησε το τουρνουά ¨ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ¨.

Παίζοντας ένα γρήγορο και όμορφο μπάσκετ κέρδισαν με μεγάλη διαφορά.

όλες  οι παίκτριες έπαιξαν και σκόραραν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

ΓΣΑΠ(Ναζίρη), Σεφερλή, Αθανασίου, Χουρδάκη, Κυρίτση, Ντραγκότι, Καλαποδά, Φουρναράκη, Θεοδωροπούλου, Κωτσάκη, Πικέα, Ζαχαράτου.