Ο αντίλογος και οι προτάσεις του κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ για τα συμβάντα στη Γ.Σ. του συλλόγου «Αγ. Ιωάννης»

.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» και όπως πληροφορηθήκαμε υπήρξαν σοβαρές εντάσεις μεταξύ των μελών. Γεγονός που επιβεβαιώθηκε και μέσω του δελτίου Τύπου του Δ.Σ. του Συλλόγου. Αναζητήσαμε λοιπόν και την άλλη άποψη για τα συμβάντα εκείνης της ημέρας. Απευθυνθήκαμε σε ένα από τα παλαιότερα ενεργά μέλη του Συλλόγου τον δημοτικό σύμβουλο και Δικηγόρο κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ.

Σε απάντηση, ο κ. Παπαμιχαήλ, εξηγώντας την αρνητική ψήφο του στην έγκριση του διοικητικού απολογισμού στη Γ.Σ., μας απέστειλε την τοποθέτηση και τις προτάσεις του. Ουσιαστικά αναφέρθηκε στην ανάγκη τροποποίησης και εκσυγχρονισμού του Καταστατικού που υπάρχει από το 1956 και την οποία όπως αναφέρει αρνείται πεισματικά το Δ.Σ.. Παρεμπιπτόντως, το συγκεκριμένο Δ.Σ. έχει απομείνει με 5 από τα 7 μέλη μετά από τις παραιτήσεις των κ.κ.  Αναστάσιου Πικούνη και Βασίλη Τσαγκάρη.  Καυτηριάζει τη μη τήρηση από το Δ.Σ. της ομόφωνης απόφασης της περσινής Γ.Σ. για διεξαγωγή εκλογών το Μάιο του 2023. Θέτει θέμα εγγραφής νέων μελών οι αιτήσεις των οποίων εκκρεμούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και ξεκαθάρισμα των ήδη εγγεγραμμένων μελών, αρκετά εκ των οποίων κατοικούν εκτός της συνοικίας του Αγίου Ιωάννη.

Έχοντας υπόψιν ότι στις 15 Οκτωβρίου 2023 ήταν η Β’ Κυριακή των δημοτικών εκλογών, αναφέρει το εξής παράδοξο: εστάλη προσχηματική, όπως γράφει, πρόσκληση συνεδρίασης του Δ.Σ. με θέμα την τροποποίηση του Καταστατικού στις 14 Οκτωβρίου 2023 (παραμονή εκλογών) για συνεδρίαση στις 16 Οκτωβρίου 2023 (δεύτερη μέρα εκλογών)!  

Στη συνέχεια ο κ. Παπαμιχαήλ καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις και ζητά η επιστολή αυτή να συμπεριληφθεί στα Πρακτικά της Γ.Σ. του συλλόγου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.