Αγωνιστικά αποτελέσματα των ομάδων του Γ.Σ.Α.Π.

Το τμήμα Γυναικών είχε αναγκαστικό  ρεπό το ΣΚ που μας πέρασε λόγω βλάβης στο γήπεδο της Γλυφάδας που θα διεξαγόταν ο αγώνας με την Τερψιθέα, έτσι το ενδιαφέρον μονοπώλησαν οι αγώνες των υποδομών. Νεάνιδες και κορασίδες Β προχώρησαν με νίκες, ενώ οι κορασίδες Α  σκόνταψαν ξανά. Τα γαλανόλευκα αστέρια συνεχίζουν με χαρά!

Α. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

04/02-ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ  –   ΓΣΑΠ  30-69 (11-19, 0-21, 12-11, 7-18)

Οι νεάνιδές μας συναντήθηκαν με την ομάδα ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ  την Κυριακή 4/2 στον εξ αναβολής αγώνα της 29/1 λόγω καιρού. Η αντίπαλη ομάδα είχε 6 αθλήτριες που προσπάθησαν με όλη τους τη δύναμη να αντισταθούν στα κορίτσια μας χωρίς όμως να τις προβληματίσουν ούτε λεπτό. Άλλη μια νίκη για την ομάδα μας που κατέβηκε στον αγώνα μοιράζοντας το κάθε δεκάλεπτο με μια 5άδα νεανίδων και μια 5άδα κορασίδων με εξαιρετικές συνεργασίες και αποτελέσματα επιθετικά αλλά και αμυντικά.ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Τούτση 5, Αγριογιάννη 2, Γιαννοπούλου 9, Μήτση 10, Κουκουμέλη 2, Κοντογιωργάκη 18(1), Κεχρή 2, Μαρτάκη 3, Λάσκαρη 6, Κεϊσογλου 12 

05/02-ΓΣΑΠ  –  ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  54-34 (9-9, 21-11, 11-5, 13-9)

Τη Δευτέρα 5/2 υποδεχτήκαμε στο γήπεδο Ζέτα Λαούδη την ομάδα ΑΟ Αγίου Νικολάου Παλλήνης για τον αγώνα του δεύτερου γύρου. Η ομάδα της Παλλήνης ήταν σίγουρο πως είχε έρθει «διαβασμένη» και αποφασισμένη να κερδίσει. Η χαρά της όμως κράτησε μόνο για το  πρώτο δεκάλεπτο το οποίο έληξε με ισοπαλία.Από εκεί και μετά με τις οδηγίες του coach, οι αθλήτριες μας οργάνωσαν την άμυνά τους και δυσκόλεψαν αρκετά τα κορίτσια της Παλλήνης αποκομίζοντας άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα.Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 12/2 με την ομάδα ΑΟ Αμύντας στο γήπεδο του Υμηττού.  

 ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Αγριογιάννη 3, Φραγκούλη 14(3), Γιαννοπούλου 2, Μήτση 5(1), Κουκουμέλη , Κοντογιωργάκη 2, Κεχρή 4, Σπυρίδωνος 17, Λάσκαρη, Κεϊσογλου 7

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 20-27 (4-4, 0-8, 9-5, 7-10)

Το Σάββατο 03/02 οι κορασίδες αντιμετώπισαν στο γήπεδό μας την ομάδα του Σπόρτιγκ στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Κορασίδων. Το άγχος επηρέασε πάρα πολύ τις αθλήτριές μας, οι οποίες ενώ τα πήγαν καλά στην άμυνα, δεν μπόρεσαν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους στην επίθεση, χάνοντας πολλούς πόντους κάτω από το καλάθι, με αποτέλεσμα να χαθεί ένα παιχνίδι που ήταν στα μέτρα της ομάδας μας. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 10/02 στο Χαλάνδρι, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα με αποφασιστικότητα για καλύτερα αποτελέσματα.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής): Τούτση Ε, Παραπαγκίδου Σ, Μεϊτάνη Λ, Κασκαβέλη Α, Συρίγου Ν, Λάσκαρη Ρ, Γιαννοπούλου Λ, Βερτοπούλου Α, Αγριογιάννη Ζ, Μαρτάκη Ι, Γρηγοριάδη Η.

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

15η αγωνιστική : ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑÏΤΗ – ΓΣΑΠ  52 – 63

Το αρκετό κρύο, οι απουσίες και οι  … σχεδόν ακατάλληλες μπάλες που είχανε στη διάθεσή τους για το παιχνίδι, μουδιάσανε τις παίκτριες μας οι οποίες αργήσανε να βρούνε τον ρυθμό τους. Εξίσου σημαντικός παράγοντας ήταν και η πολύ καλή απόδοση των κοριτσιών του Μωραΐτη.  Έτσι , ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι , αν μπορεί βέβαια να χαρακτηριστεί έτσι παιχνίδι σε αυτές τις κατηγορίες, έγινε ντέρμπυ. Στην τελευταία περίοδο τα κορίτσια βρήκανε τα πατήματα τους , οπότε και κλειδώσανε τη νίκη. Ρεπό την επόμενη αγωνιστική και παιχνίδι στις 17/2 εκτός έδρας με την πρώτη στην κατηγορία  ομάδα , Ζευς Ερυθρού. ΓΣΑΠ (Ναζίρη Κατερίνα) : Καραπατή, Φαρσάτη, Κοράκη, Πολυχρονοπούλου, Αθανασίου,  Ανδρεούλη, Ανδρέου, Καραδήμου, Πρέζα, Μιχαλάτου, Πάγια

Ε. ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Γ.Σ.Α.Π. – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Στον εντός έδρας αγώνα η ομάδα μας αντιμετώπισε το Πόρτο Ράφτη. Η αντίπαλη ομάδα αξίζει συγχαρητήρια που παρόλο που είναι ηλικιακά μικρότερες δεν αποσύρθηκαν του πρωταθλήματος και ήρθαν και έπαιξαν το παιχνίδι. Όλες οι παίχτριες έπαιξαν, σκόραραν και το ευχαριστήθηκαν, συνεχίζουμε!ΓΣΑΠ( Ναζίρη – Χαροκόπου)  Σεφερλή, Αθανασίου, Φουρναράκη, Καλαπόδα, Ντρακότι, Θεοδωροπούλου, Σπηλιοπούλου, Κυρίτση, Χουρδάκη, Κωτσάκη, Πικέα, Ζαχαράτου.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.