Κ. Τσιαμπάς: ΄΄Της Κυριακής Χαρά – της Δευτέρας Λύπη΄΄

Κύριε Αντιδήμαρχε

΄΄Της Κυριακής Χαρά – της Δευτέρας Λύπη΄΄

Η ανάπλαση των πεζοδρομίων και κατασκευή των ποδηλατοδρόμων άλλαξε τη μορφή του Κοντοπεύκου.

Το έργο όμως «έβγαλε» πολλές κακοτεχνίες, όπως  τα παρτέρια των οδών Πεντέλης και Πάρου τα οποία έχουν μετατραπεί σε λασπότοπους και όχι σε όμορφους χώρους πρασίνου και λουλουδιών.

Το αποτέλεσμα από τις πρόσφατες  παρεμβάσεις στην οδό Πεντέλης των  Αντιδημάρχων  κου Λογοθέτη Ιωάννου, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, της  κας Σιούλας Λαμπρινής, Υποδομών και του κου Τάρλα Ευθυμίου, υπεύθυνος γειτονιάς Κοντοπεύκου , ήταν   ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΟ,  όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Η σωστή παρέμβαση του δήμου είναι επιτακτική για λόγους υγείας και για  να αναβαθμιστεί η περιοχή και να κάνει ευχάριστη την καθημερινότητα των κατοίκων της .

Απαιτείται σύνταξη μελέτης η οποία να περιλαμβάνει:

–  Αποκατάσταση  του δικτύου  άρδευσης ώστε να εξασφαλιστεί το αυτόματο πότισμα. 

– Διαχωρισμός του δικτύου άρδευσης  κατά περιοχές .

– Ενεργοποίηση/αποκατάσταση  της Γεώτρησης στη πλατεία Μερκούρη για λόγους οικονομίας.

–  Αντικατάσταση του χώματος  με κατάλληλο για λουλούδια και καλλωπιστικούς θάμνους .

–  Τοποθέτηση σε πυκνή διάταξη σειράς από  κόκκινα πλαστικά κολωνάκια ώστε να προστατεύονται οι χώροι από την αδιαφορία και την κακοήθεια ολίγων συμπολιτών μας .

–   Συνεργασία με  τους περίοικους για να τα φροντίζουν και να τα προστατεύουν .

 – Αφού ολοκληρωθούν οι παραπάνω εργασίες να ακολουθήσει η φύτευση.

Κύριοι οι εκλογές τελειώσανε, προσγειωθείτε στον ρεαλισμό και την πραγματικότητα διότι με τέτοιες ενέργειες δεν δικαιούστε να επικαλεστείτε περίοδο χάριτος ως νέα διοίκηση . 

Η επικοινωνία καλή είναι αλλά όχι εις βάρος της ουσίας. Άλλο η ενημέρωση των δημοτών και άλλο η προπαγάνδα !!!.

Σεβαστείτε τις προεκλογικές δεσμεύσεις σας, τους κατοίκους, δώστε στην υπηρεσία πρασίνου τα απαραίτητα μέσα, ελέγξτε τους, σταθείτε δίπλα τους αλλά αφήστε τους να κάνουν τη δουλειά τους και να είστε βέβαιοι ότι θα τη κάνουν πολύ καλά.  


Τσιαμπάς Κωνσταντίνος

Δημοτικός Σύμβουλος  

Επικεφαλής της Παράταξης

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.