Νικόλαος Ζόμπολας: Θεσμική απομόνωση του δήμου μας στην ΠΕΔΑ-ΚΕΔΕ

Ο Δήμος μας είναι πληθυσμιακά αλλά και ιστορικά από τους μεγαλύτερους στην Αττική, αλλά και στην Ελλάδα και έχουμε την υποχρέωση να πρωταγωνιστούμε.

Εντούτοις, στις χθεσινές εκλογές της ΠΕΔΑ, του κορυφαίου οργάνου εκπροσώπησης των αιρετών δήμων Αττικής, δεν είχε καν κάποιον υποψήφιο για το 25μελές ΔΣ, το οποίο διεκδικεί και συμμετέχει σε κορυφαίες διαδικασίες με την κεντρική εξουσία.

Όχι μόνο αυτό, αλλά και στους εκπροσώπους της ΠΕΔΑ στο πανελλήνιο κορυφαίο συλλογικό όργανο των δήμων, την ΚΕΔΕ, από τους 65 εκπροσώπους της ΠΕΔΑ για την ΓΣ της ΚΕΔΕ, εκλέχθηκε και θα μας εκπροσωπήσει μόνο ο Γιάννης Λογοθέτης, σεβαστός αιρετός, αλλά απελπιστικά μόνος.

Θλιβερή αυτή η κατάσταση για τον δήμο μας, μια «θεσμική απομόνωση»  και θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους και δυστυχώς σχετίζεται και με τις διεκδικήσεις και προνόμια του δήμου μας στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις των δήμων με την πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Νίκος Ζόμπολας

π. Αντιδήμαρχος 

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.