Γιώργος Οικονόμου: Μίσθωση Γιαβάσειου

Θέλω να επαινέσω δημόσια τον Σωτήρης Παπαμιχαήλ και τον Τάσο Μπομπόνη για τις νομικές και τεχνικές θέσεις τους αντίστοιχα, που ανέπτυξαν σήμερα για την μίσθωση του Γιαβάσειου, στην συνάντηση-ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων με τους εκπροσώπους της μισθώτριας εταιρείας MILORA PROPERTY DEVELOPMENT

Απο την δική μου πλευρά στο ίδιο μήκος κύματος, όπως και στην προηγούμενη συνάντηση των επικεφαλής για το θέμα, ανέπτυξα τις θέσεις μου και εξήγησα ότι δεν είναι νόμιμη μία αυθαίρετη επιμήκυνση της διάρκειας της σύμβασης, παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας και λόγους καθυστερήσεων αποδεδειγμενης υπαιτιότητας του ιδιοκτήτη τους ακινήτου. Κάθε άλλη προσέγγιση παράτασης όπως αυτή που περιγράφεται στην αγωγή της μισθώτριας και παραδόξως συμφωνούν και υπερακοντίζουν ( με μπακαλίστικη λογική) εκπρόσωποι παρατάξεων της αντιπολίτευσης πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης (εκπροσωπήθηκε από τον Αντρέα Γκιζιώτη με πολύ θετική για τα συμφέροντα του Δήμου παρέμβαση) δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα και παραβιάζει τον ανταγωνισμό και πιθανότατα το αποτέλεσμα της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Απορώ μάλιστα πως κάποιοι που εδώ και δύο χρόνια δεν απαντούσαν στα έγγραφα της μισθώτριας εταιρείας, δίνοντας στην άλλη πλευρά νομικά και τεχνικά ερείσματα διεκδικήσεων, σήμερα έχουν άποψη!!! (να παρατείνουμε την σύμβαση στα 25 χρόνια, με μεγάλη περίοδο χάριτος και χωρίς αναπροσαρμογή του μισθώματος!!!)

Τέλος οφείλω να επισημάνω θετικά την διαφορετική αντίληψη της δημοτικής αρχής στο θέμα της ενημέρωσης των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, σε αντιδιαστολή με την τελευταία περίοδο των τεσσάρων ετών που πραγματικά ένα μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης και το Δημοτικό Συμβούλιο ήταν στην κυριολεξία στο σκοτάδι.

Με απόψεις και παρεμβάσεις συμβάλλουμε στην προστασία και στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας.

Γιώργος Οικονόμου

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.