Ένας παλιός μας γνώριμος προτεινόμενος για Συμπαραστάτης του Δημότη

Γράφει η Λένα Μαρκή

Το θέμα του Συμπαραστάτη του Δημότη άνοιξε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και από τότε κυκλοφορεί έντονα στην πόλη μια σίγουρη υποψηφιότητα. Τα πηγαδάκια αναδεικνύουν ως υποψήφιο έναν παλιό αυτοδιοικητικό και τέως περιφερειακό στέλεχος.

Δεν είναι άλλος από τον πρώην Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και τέως Αντιπεριφερειάρχη με έντονη παρουσία στην πόλη, κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο. Τον κ. Γιαννακόπουλο προτίθενται να προτείνουν και να στηρίξουν οι δημοτικές παρατάξεις «Νίκη των πολιτών» και «Αγία Παρασκευή η πόλη μας». Κατά την συζήτηση του θέματος στο Δ.Σ. για την προκήρυξη της εκλογής του ΣτΔ, έπειτα από πρόταση των δύο ανωτέρω παρατάξεων της αντιπολίτευσης, απαλείφθηκε ο όρος του πτυχίου που είχε τεθεί ως ένα από τα κριτήρια συμμετοχής. Οπότε ο δρόμος ανοίγει για τον πρώην Δήμαρχο.

Βέβαια, οι πολιτικές ζυμώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και κανείς δεν γνωρίζει τι θα προκύψει μέχρι την τελευταία στιγμή. Εντύπωση προκαλεί η στήριξη από πλευράς Βασίλη Ζορμπά όταν το τελευταίο διάστημα αναφέρεται στο Δ.Σ. με αιχμές στην θητεία του κ. Γιαννακόπουλου το 2007-2010. Μάλιστα ζήτησε επισταμένως ο διαχειριστικός έλεγχος – που πρότεινε ο Δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης – να αρχίσει από το 2007!!!

Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε και την πρόταση του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη για τη θέση του ΣτΔ, ποιον θα στηρίξει η δημοτική του ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι η εκλογή χρειάζεται ευρεία πλειοψηφία.

Από την άλλη ο κ. Γιαννακόπουλος, όπως και οι δύο παλαιόθεν πολιτικοί του αντίπαλοι (Ζορμπάς-Σταθόπουλος) φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπει την τοπική πολιτική σκηνή και επιμένει αυτοδιοικητικά.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.