Ανώτερος ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής 5-0 στο Κατσιμήδειο

Ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής, με όπλο την άμυνά του και την διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν σε όλο το 40λεπτο, επικράτησε με 5-0 της Υπεροχής Τρικάλων στο Κατσιμήδειο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League.

Οι φιλοξενούμενοι του Αυγουστίνου Κάτσαρη έφτασαν τους 22 βαθμούς με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους εννέα και η μάχη της παραμονής έχει δυσκολέψει πάρα πολύ μέσω των playouts, καθώς χάνουν την επαφή με τις ομάδες που καταδιώκουν. Θυμίζουμε πως έχει υποβιβαστεί απευθείας η Λαμία.

Ο Πήγασος προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, σημειώνοντας άλλα τρία τέρματα στο β’ μέρος. Είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, είχε και δοκάρια πέρα από τα γκολ, με την Υπεροχή να έχει και εκείνη τις δικές της φάσεις, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει και να απειλήσει την ανώτερη ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Ένα γκολ σημείωσε ο Κοκκινίδης και από δύο οι Παναγόπουλος και Σχοινάς για τους νικητές που βρίσκονται στην 9η θέση του πίνακα.

Πηγή: futsalhellas.com

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.