Κώστας Τσιαμπάς: “Στρίβειν δια του Αρραβώνος”

Ο κ.Μυλωνάκης ανακοίνωσε,επίσημα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29/2/2024,ότι ο εργολαβος ολοκλήρωσης του κολυμβητηρίου ζήτησε διακοπή εργασιών.

Ενημερώνουμε τους δημότες , ότι οι εργολάβοι δεν ζητούν έγκριση για να κάνουν διακοπή εργασιών. Όταν υπάρχουν οι νόμιμες γι αυτούς προϋποθέσεις, ενημερώνουν εγγράφως και με αριθμό πρωτοκόλλου την επιβλέπουσα υπηρεσία (τεχνική υπηρεσία).

Οι προφορικές ενημερώσεις μόνο προβλήματα και ερωτηματικά προκαλούν!!!.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τι κάνατε κύριε Μυλωνάκη τους δυο μήνες που είστε Δήμαρχος.

Που οφείλεται η αδράνεια ;

Γνωρίζατε το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου του κολυμβητηρίου, σε συνδυασμό με τον νέο νόμο , για τον οποίο ενημερωθήκατε έγκαιρα και την προετοιμασία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, μια απλή επίσκεψη στο κτηματολόγιο χρειαζόταν

για να λύσετε το πρόβλημα ( λάθος δήλωση του τίτλου του οικοπέδου στο κτηματολόγιο από το 2007 που είσασταν πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού ), γιατί δεν την κάνατε;;;.

Προκύπτουν λοιπόν πολλά ερωτηματικά και απορίες!!.

Κύριε Μυλωνάκη ευελπιστούμε και σας προτρέπουμε να ασχοληθείτε ουσιαστικά με το θέμα, αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί η πόλη μας με την ” τρύπα “. Τα οικονομικά του Δήμου τα γνωρίζατε, πριν τις εκλογές, είχατε ψηφίσει και την κατασκευή του κολυμβητηρίου ΜΗΝ κάνετε τον Πόντιο Πιλάτο .

ΥΓ: Η αντιπολίτευση με συνέπεια, σοβαρότητα και χωρίς κραυγές θα ακυρώσει κάθε “υστερόβουλη” !!!!! σκέψη όπως έκανε και με τη μεθόδευσή σας στην υπόθεση του επικεφαλής της παράταξης

” Μια γενιά μπροστά “.

Να θυμάστε ότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα.

Κώστας Τσιαμπάς

Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτική Παράταξη “Όραμα για την Αγία Παρασκευή”

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.