Γιώργος Οικονόμου: Δυστυχώς για άλλη μία φορά υπερίσχυσαν οι προεκλογικές σκοπιμότητες και όχι το συμφέρον της πόλης (VD)

Είχαμε πει την αλήθεια στους δημότες για το Κολυμβητήριο. Δυστυχώς τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν. Το έργο εδώ και οκτώ μήνες δεν μπορεί να ξεκινήσει!!! Με υπογεγραμμένη σύμβαση από τον Ιούλιο του 2023!

Είχαμε επισημάνει τους λόγους. Γιατί δεν υπάρχει αδειοδότηση. Δημοπράτησαν χωρίς να υπάρχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις και χωρίς να υπάρχει οικοδομική άδεια. Για την έκδοσή της που ανατέθηκε στον ανάδοχο, υπάρχουν πολλά προβλήματα κυρίως με τις θέσεις στάθμευσης και το ιδιοκτησιακό καθεστώς που αποτυπώνεται στο Κτηματολόγιο. Τα θέματα αυτά θέλουν τον χρόνο τους για να επιλυθούν.

Έπρεπε όμως να έχουν επιλυθεί προ της δημοπράτησης και όχι εντός του συμβατικού χρόνου! Γιατί δεν τα έλυσαν από το 2021 όταν υποστήριζαν ότι ειχαν έτοιμη την μελέτη;

Δυστυχώς για άλλη μία φορά υπερίσχυσαν οι προεκλογικές σκοπιμότητες και όχι το συμφέρον της πόλης.

Τα λάθη και οι κακές επιλογές της προηγούμενης δημοτικής αρχής Ζορμπά-Σάρκουλα είναι πολλά και θα ταλανίζουν την πόλη για πολύ καιρό ακόμη.

Η ειδική δήλωση διακοπής του έργου από τον ανάδοχο, που ανακοινώθηκε ενημερωτικά από τον δήμαρχο, στην πρόσφατη συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν αναμενόμενη. Δεν σημαίνει όμως οριστική διακοπή του έργου και διάλυση της σύμβασης. Εκείνο όμως που ενοχλεί είναι ότι μερικοί δεν κατανοούν τις ευθύνες τους, ενώ άλλα “πολιτικά φερέφωνα” και “ανίδεοι” με τις σχετικές διαδικασίες σπεύδουν να καταλογίσουν αλλού τις ευθύνες ή να “ενημερώσουν” εκ των υστέρων.

Έχει χορτάσει η πόλη από τους μετά Χριστόν προφήτες. Σημασία έχει τι λες, πότε τα λες και τι επιδιώκεις.

Δείτε το βίντεο από τον Αύγουστο του 2023.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.