“Αλλάζουμε”: Για άλλη μία φορά ο κ. Σταθόπουλος πιάνεται «αδιάβαστος»

Με αφορμή την πρόσφατη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Νίκη Πολιτών» κ. Γ. Σταθόπουλος κατηγορεί τόσο τον Δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη όσο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Κρητικίδη ότι παρανόμησαν γιατί, όπως ισχυρίζεται, «στην κλήρωση (μιας και τα θέματα ήταν περισσότερα από δέκα),έβαλαν μόνο εκείνα που εισήγαγαν οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης και εξαίρεσαν τα τρία θέματα των δικών τους Σύμβουλων».

Μάλιστα ο κ. Σταθόπουλος προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και έβγαλε και πόρισμα. Ότι πίσω από αυτό κρυβόταν ένα σχέδιο του Δημάρχου με στόχο να κατηγορήσει την αντιπολίτευση.

Επισημαίνουμε στον κ. Σταθόπουλο τα εξής.

1.   Αν θέλουμε να κατηγορήσουμε την αντιπολίτευση δεν χρειάζεται να καταστρώσουμε κάποιο σχέδιο. Η κατάσταση που κληρονομήσαμε μας έχει δώσει άφθονο υλικό για να ασκήσουμε κριτική, οπότε ας  σταματήσει να βλέπει και να φαντάζεται παντού εχθρούς.

2.   Στην ανάρτηση του στα κοινωνικά  δίχτυα ο κ. Σταθόπουλος επισυνάπτει φωτό  από σχετική ρύθμιση, την οποία έχει απομονώσει μόνο και μόνο για να στηρίξει τις φαντασιώσεις του.

Ή δεν έχει διαβάσει όλες τις ρυθμίσεις, ή τις αποκρύπτει σκοπίμως. Και αυτό γιατί στο νόμο, αναφέρεται ξεκάθαρα πως στην  ημερήσια διάταξη εγγράφονται ως τρία (3) θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας και επισημαίνεται πως μόνο αν έχουν προταθεί περισσότερα από 3 θέματα από τους συμβούλους της πλειοψηφίας, διενεργείται κλήρωση. Σε αυτό το link μπορεί να διαβάσει τι λέει ο νόμος ακριβώς: https://www.kodiko.gr/nomologia/download_fek?f=fek/2023/a/fek_a_163_2023.pdf&t=bbf61c7a02954ea117f92e9deb5da518

Καλούμε τον κ. Σταθόπουλο  να αρχίσει να διαβάζει καλύτερα τους νόμους.

Σε περίπτωση που δεν τους κατανοεί, είμαστε στη διάθεση του να τους εξηγήσουμε, προκειμένου να μην εκτίθεται

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.