Κώστας Τσιαμπάς: Η αλαζονεία του πρωτάρη αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη

Γερανοφόρο διπλα στα παιδιά!

Κύριοι Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε καθαριότητας .

Το όχημα με τον ενσωματωμένο γερανό της υπηρεσίας καθαριότητας υπάγεται στην κατηγορία μηχανήματος με ειδική άδεια λειτουργίας και η χρήση του προϋποθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό με άδεια χειριστού και ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας.

Στο χώρο εργασίας απαγορεύονται οι θεατές και ιδιαίτερα παιδιά και μάλιστα κοντά.

Κύριε Λογοθέτη , κινήσατε το γερανοφόρο όχημα στον αύλοιο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου ενώ κυκλοφορούσαν οι μαθητές εντόε αυτού και στη συνέχεια , χρησιμοποιήσατε το γερανό για επίδειξη ακροβατικών, στο αποκριάτικο πάρτι, ενέργεια με μεγάλο ρίσκο ατυχήματος.

Κύριε Δήμαρχε παρακαλώ να μας ενημερώσετε :

1.Η Δντρια καθαριότητας επέτρεψε τη χρήση του οχήματος ενώ γνώριζε το σκοπό;

2.Ο Δντής Α’ βάθμιας εκπαίδευσης γνώριζε την δράση του κ.Αντιδημάρχου την ώρα της λειτουργίας του σχολείου .

3. Ενημερώθηκε Η / Ο Δντρια/ ής του σχολείου για τους κινδύνους .

4.Ο σύλλογος γονέων του σχολείου είχε ενημερωθεί.

Με τι κριτήρια έγινε η επιλογή του σχολείου;

5.Γιατί δεν πήρατε και για λόγους εκπαίδευσης έστω και τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας(αποκλεισμός του χώρου της δράσης , κράνη του προσωπικού ένα υποτυπώδες στρώμα κλπ .Τι παραδείγματα δίνεται στα μικρά παιδιά)

Μέχρι τώρα είχαμε ζήσει ” το κράτος στην υπηρεσία του κόμματος “,τώρα ζούμε το ανεκδιήγητο τα παιδιά στην υπηρεσία της δημοτικής παράταξης και της επικοινωνίας .

Κύριοι λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

ΥΓ:Η αλαζονεία του πρωτάρη αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη

Κώστας Τσιαμπάς Δημοτικός Σύμβουλος

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.