Μια επιτυχημένη βραδιά μελοποιημένης ποίησης από την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών και τους «Εθελοντούμε»

Μια Βραδιά μελοποιημένης ποίησης αφιερωμένη στα παιδιά με αυτισμό, που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Εθελοντούμε» και με την υποστήριξη  του Ινστιτούτου Goethe, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 στον φιλόξενο χώρο του Goethe στον Δήμο Αθηναίων.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών κ. Ιωσήφ Παπαδάτος απηύθυνε χαιρετισμό.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής του Συλλόγου Φίλων Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων ΑμεΑ και όλων των παιδιών «Εθελοντούμε» απηύθυνε χαιρετισμό, και ο αντιπρόεδρος Γκοτσόπουλος Κωνσταντίνος μαζί με την Γενική Γραμματέα Μπαρλιάκου Ευαγγελία απέμειναν τους τίτλους των επίτιμων μελών στους: Ελένη Αναγνωστοπούλου, Γιόλα Βουτσινά-Παπαγιαννίδη, Μαρία Δαγαλάκη, Μίνα Πολυχρόνου, Μαρία Δημητροπούλου, Κώστα Βαρότση, Ιάκωβο Κονιτόπουλο, Σπύρο Μάζη, Ιωσήφ Παπαδάτο και Σπύρο Σουλαδάκη.

Η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κα Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, απηύθυνε χαιρετισμό και απέμεινε τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Συλλόγου «Εθελοντούμε» στην Ένωση Ελλήνων Μουσουργών για την προσφορά, συμπαράσταση και τη βοήθεια που απλόχερα προσφέρει για τη διάδοση των ευγενών σκοπών του Συλλόγου «Εθελοντούμε».

Η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, κα Πρεζεράκου Ευριδίκη, απηύθυνε χαιρετισμό και απέμεινε τιμητική πλακέτα εκ μέρους του συλλόγου «Εθελοντούμε» στο GOETHE INSTITUT για την προσφορά, συμπαράσταση και τη βοήθεια που απλόχερα προσφέρει για τη διάδοση των ευγενών σκοπών του Συλλόγου «Εθελοντούμε».

Ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αναστάσιος – Ιωάννης Μεταξάς, απηύθυνε χαιρετισμό και απέμεινε τιμητική πλακέτα εκ μέρους του συλλόγου «Εθελοντούμε» στην κα Μαρία Δαγαλάκη για την προσφορά, συμπαράσταση και τη βοήθεια που απλόχερα προσφέρει για τη διάδοση των ευγενών σκοπών του Συλλόγου «Εθελοντούμε».

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν καί πάσης Ἑλλάδος κ. κ. Ιερώνυμου Β΄, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Σαββόπουλος, η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Κεφάλα, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Χαρδαλιά η  Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κα Πρεζεράκου, ο Ευρωβουλευτής κ. Κυμπουρόπουλος ο οποίος απέστειλε βίντεο, ο Υπτγος Δημήτριος Βλαχογιάννης Δντής ΓΕΕΘΑ/Β6 (ΣΔΓ), ο Ανχης (ΝΟΜ) Θεόκλητος Θεοφανίδης ΣΥ Δυτικής Αττικής, η Γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κα Παπαδοπούλου, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων κ. Δούκα η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνίας των Πολιτών κα Μπάρκα, ως Εκπρόσωπος της Δημάρχου Πεντέλης κας Κοσμοπούλου η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα Αβραμίδη Κοτσιρέα, ο Πολιτευτής και Μέλος ΔΕΕΠ ΝΔ Ανατολικής Αττικής κ. Αγγέλικας, η Δημοτική Σύμβουλος Αγ. Παρασκευής και community outreach ambassador του Συλλόγου Εθελοντούμε κα Σοφού, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ Αγ. Παρασκευής κα Ρουμελιώτη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας κ. Βασίλης Χριστοφόρου, ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ “ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ” κ. Τσουμπρής, ο Ιδρυτής της Liberty guide dogs κ. Κονδράρος με τον σκύλο οδηγό, η Πρόεδρος ΑΜΚΕ “Αβάλης” κα Αλεξίου, η Επιστημονική Συνεργάτης του ΥΠΑΙΘΑ κα Πρωτογέρου, η κα Γκίκα Επιστημονική Συνεργάτης της Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κα Καζάνη, ο Αντιπτέραρχος ε.α. κ. Οικονόμου επικεφαλής της παράταξης Νέα αρχή για την Αγ. Παρασκευή, ο κ. Κουμαριανός μέλος του ISC2 Hellenic Chapter, ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Τακτικό Μέλος της Ευρωπαϊκής Διεπιστημονικής Ακαδημίας (Académie Européenne Interdisciplinaire des Sciences) κ. Αναστάσιος – Ιωάννης Μεταξάς, ο κοσμήτορας του ΕΚΠΑ, Αχιλλέας Χαλδαιάκης, εκπρόσωπος της κας Στέφου γενικής γραμματέως δημοσιογραφικής και στεγαστικής πολιτικής της ΝΔ, η κα Αλεξίου αντιδήμαρχος Νεολαίας και ατόμων με αναπηρία από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης και ο κ. Τσαπραλής  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, η ηθοποιός και παρουσιάστρια κα Τζίνα Δημητρόπουλου και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε  η συναυλία Frühlingsreise (Ανοιξιάτικο Ταξίδι) Μελοποιημένη Ποίηση για φωνή και πιάνο όπου η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών φρόντισε να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μαγικό.

Συνεχίζουμε ενωμένοι για μία κοινωνία που τα παιδιά της θα αγαπάνε την διαφορετικότητα και ελπίζουμε ότι οι λέξεις διαφορετικότητα, αποδοχή, σεβασμός, συνύπαρξη, συνεκπαίδευση, συνεργασία, αλληλεγγύη, συμπερίληψη δεν θα είναι μόνο λέξεις, αλλά τρόπος ζωής.

Για τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων ΑμεΑ και όλων των παιδιών «Εθελοντούμε»,

Ο Πρόεδρος και ιδρυτής Λειβαδάρος Παρασκευάς

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.