Επίθεση σε 13χρονο στην Αγία Παρασκευή: Τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο

Πέντε ανήλικοι επιτέθηκαν στο 13χρονο αγόρι σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

Βίαιη επίθεση από πέντε νεαρούς δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένας 13χρονος στην Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν το νεαρό αγόρι και η οικογένειά του στην αστυνομία, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην λεωφόρο Μεσογείων, όταν η ομάδα των νεαρών πλησίασε μια παρέα ανηλίκων και επιτέθηκε στον 13χρονο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι ομάδα των νεαρών αποπειράθηκε με την βία – και ένας εκ των δραστών με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου- να αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα του 13χρονου.

Δεν κατάφεραν να αποσπάσουν αντικείμενα από τον 13χρονο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Από την αστυνομία έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος πέντε αγνώστων δραστών για απλές σωματικές βλάβες, εξύβριση και απειλή.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.