Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821

  • Προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της Αγίου Ιωάννου, από Ελβετίας μέχρι Γιαβάση, από σήμερα Κυριακή 24/03/2024, ώρα 16:00, μέχρι και αύριο Δευτέρα 25/03/2024, ώρα 16:00, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και της σχετικής προετοιμασίας του κέντρου της πόλης μας.
  • Αύριο Δευτέρα 25/03/2024, η Αγίου Ιωάννου θα παραμείνει κλειστή από το ύψος της οδού Ελβετίας μέχρι την οδό Γιαβάση, ενώ συνολικά σε 8 σημεία βάσει του συνημμένου χάρτη, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τις 08:30 μέχρι την ολοκλήρωση της παρέλασης ως εξής:

1. η άνοδος από τη Λεωφ. Μεσογείων προς Γραβιάς θα εξυπηρετείται από την οδό Αιγαίου Πελάγους: α) η 

 κυκλοφορία των οχημάτωνστην Ηρ.Πολυτεχνείου θα εκτρέπεται μέσω των οδών Τόμπρα και Αχιλλέως προς Αιγαίου Πελάγους, β) θα απαγορεύεται η στροφή αριστερά στην οδό Ανθέων και γ) η 

 κυκλοφορία των οχημάτωνεπί της οδού Αιόλου, θα κατευθύνεται μέσω της οδού Έαρος προς Αιγαίου Πελάγους, 

2. η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σχολείου θα εκτρέπεται δεξιά στην οδό Μανδηλαρά μέχρι την έξοδο δεξιά στη Λ.Μεσογείων,

3. η κυκλοφορία στην πάροδο της Τερζοπούλου θα εκτρέπεται αριστερά στην οδό Τερζοπούλου – αριστερά στην Μανδηλάρα μέχρι την έξοδο δεξιά στη Λ.Μεσογείων,
4. κατά την κάθοδο της οδού Καρβελά θα απαγορεύεται η στροφή αριστερά στις οδούς Αρτέμιδος και Ελευθερίας,
5. η έξοδος από την οδό Αγίου Ιωάννου προς τη Λεωφ. Μεσογείων θα εξυπηρετείται μέσω της οδού Ασημακοπούλου.
Λάβετε υπόψη σας, ότι οι περιοχές που σημειώνονται με σκούρο γκρι χρώμα στο χάρτη, δε θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων και προκειμένου να διευκολυνθεί η κίνηση των παρόδιων κατοίκων και στα παραπάνω 8 σημεία οι οδηγοί θα μπορούν να απευθύνονται κατά περίπτωση είτε στους τροχονόμους, είτε στους δημοτικούς υπαλλήλους που θα φορούν γιλέκο/αναγνωριστικό του Δήμου.
Χρόνια πολλά!

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.