Επίσκεψη του Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη και της Νίκης Κεραμέως στη Στέγη Γερόντων Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής

Γιάννης Μυλωνάκης: «Θα είμαστε στο πλευρό της Στέγης βοηθώντας έμπρακτα το εξαιρετικό έργο που επιτελούν»

Τη Στέγη Γερόντων του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου της Αγίας Παρασκευής «Άγιος Νεκτάριος», επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης μαζί με την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Ο κ. Μυλωνάκης παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των ωφελούμενων και ακολούθως μαζί με την Υπουργό ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μονάδας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές ενόψει του Πάσχα με τους φιλοξενούμενους αλλά και το προσωπικό.

Την Υπουργό και τον Δήμαρχο υποδέχθηκε ο Πατέρας Κωνσταντίνος ο οποίος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη αλλά και την προσφορά των ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο κ. Μυλωνάκης τον συνεχάρη για το εξαιρετικό έργο που κάνει η Δομή, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα είναι έμπρακτα στο πλευρό τους, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της Μονάδας υπέρ των περίπου 40 ωφελούμενων. Τέλος ευχαρίστησε και την κας Κεραμέως η οποία, όπως ανέφερε, πάντα είναι στο πλευρό της πόλης της Αγίας Παρασκευής.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.