Αλλάζουμε: Πολλά λόγια, αλλά απάντηση δεν έδωσε ο κ. Σταθόπουλος για το κολυμβητήριο

Ο κ. Σταθόπουλος με μια μακροσκελή του ανακοίνωση σχετικά με το κολυμβητήριο, αποκηρύσσει από τη μια πλευρά την παρελθοντολογία, όπως ο ίδιος την φαντάζεται και αμέσως μετά πηγαίνει άστοχα ακόμη πιο πίσω στο παρελθόν.

Προς ενημέρωσή του δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα απλό θέμα Κτηματολογίου.

Θα το είχε διαπιστώσει και ο ίδιος, αν επί των ημερών του και συγκεκριμένα από τις 21-5-2018 όταν ενημερώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία για το ζήτημα, είχε κινηθεί άμεσα για την επίλυσή του. Όμως προτίμησε να μην κάνει τίποτε και να κληρονομήσει σε επόμενους και μεθεπόμενους τα προβλήματα.

Μπορεί η αλήθεια να ενοχλεί τον κ. Σταθόπουλο, αλλά θα πρέπει να την ανεχθεί, αφού και ο ίδιος τη διαμόρφωσε.

Τη διαφορά με το αποτυχημένο παρελθόν μπορεί να την κάνει μόνο η κατασκευή του έργου. Και για αυτό εργαζόμαστε με σχέδιο και αποφασιστικότητα

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.