Σφοδρό τρακάρισμα τώρα στη διασταύρωση Επτανήσου και Μακεδονίας

Σφοδρό τρακάρισμα συνέβη μόλις πριν λίγα λεπτά στη διασταύρωση των οδών Επτανήσου και Μακεδονίας στον Τσακό Αγίας Παρασκευής, έξω από το κολυμβητήριο. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν ευτυχώς χωρίς θύματα, μόνο με υλικές ζημιές.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το έτερο όχημα μάρκας CITROEN μετά τη σύγκρουση …. εξαφανίστηκε και δεν σταμάτησε για την περεταίρω διαδικασία.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος.

Παρότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει σήμα STOP (επί της Μακεδονίας) που ρυθμίζει την προτεραιότητα και η ορατότητα είναι ικανοποιητική, είναι συχνά τέτοια ατυχήματα. Πολλάκις δε παρατηρείται ακριβώς το αντίθετο: το όχημα που έχει STOP να μην σταματά καθόλου και να σταματά εκείνο που έρχεται από την Επτανήσου. Παράλογο αλλά γεγονός!

Ίσως να είναι απαραίτητες περισσότερες παρεμβάσεις οδοσήμανσης στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.