Επίσημο: Εποχή Κουσάνα στην Αγ. Παρασκευή!

Κοινή πορεία χαράζουν από σήμερα (29/5) ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της πρωτεύουσας με έναν εκ των πλέον αξιόλογων προπονητών στα αθηναϊκά γήπεδα.

Η επαφή ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Γιάννη Κουσάνα, σχετικά με την οποία σας είχε προϊδεάσει το Soccerlive με προ ημερών ρεπορτάζ, κατέληξε σε συμφωνία και, έτσι, ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την ευθύνη αφενός να οδηγήσει τη «Σάντα» στην επόμενη μέρα μετά τον υποβιβασμό της από τη Γ’ Εθνική, αφετέρου να δημιουργήσει μία ομάδα που θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει την επαναφορά της στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής προέρχεται από μία επιτυχημένη συνεργασία με τη Διάνα Ηλιούπολης, η οποία διήρκεσε μία τριετία και κορυφώθηκε με τη φετινή πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας των νοτίων προαστίων, όπου έφτασε να διεκδικεί την πρώτη θέση απέναντι στη Νέα Ιωνία και, κατ’ επέκταση, μία θέση στα μπαράζ ανόδου που πήραν μέρος οι Πρωταθλητές των Ενώσεων. Θετικό πρόσημο, ωστόσο, είχε και η προηγούμενη συνεργασία του με τη Δόξα Βύρωνος, η οποία διεκόπη εν μέσω πανδημίας.

Ο Γ. Κουσάνας έχει εργαστεί, επίσης, σε Τράχωνες, Θρίαμβο Αθηνών, ΠΑΟ Ρουφ και Χολαργό, έχοντας αφήσει έργο αλλά και το προπονητικό του στίγμα σε όλες τις ομάδες από τις οποίες είχε πέρασμα.

Η ανακοίνωση

 Ο ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ καλώς ορίζει ως προπονητή της ομάδας μας,τον κ. Γιάννη Κουσανα.
Ο κ.Κουσανας ήταν μέχρι πρότινος προπονητής στη Διάνα Ηλιούπολης τα τελευταία τρία χρόνια και φέτος διεκδίκησε με αξιώσεις το πρωτάθλημα και τερμάτισε στη δεύτερη θέση.
Ο Γ. Κουσάνας έχει εργαστεί, επίσης, σε Τράχωνες, Θρίαμβο Αθηνών, ΠΑΟ Ρουφ και Χολαργό, έχοντας αφήσει έργο αλλά και το προπονητικό του στίγμα σε όλες τις ομάδες από τις οποίες είχε πέρασμα
Coach καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας!!]

Πηγή: soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.