Αγ. Παρασκευή – ΑΟΑΝ 0-3

Εκείνο που ήθελε, το πήρε ο ΑΟΑΝ στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής και ανανέωσε την παρουσία του στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου επικράτησε με 3-0 της «Σάντα» και τερμάτισε έναν βαθμό πάνω από τη θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για τη σωτηρία.

Στο 38ο λεπτό ο Νοκάι άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από γύρισμα του Πλουσή (0-1), με τον ίδιο παίκτη να βρίσκει δίχτυα ξανά στο 52′ αλλά το γκολ να μην μετράει μετά από υπόδειξη για οφσάιντ. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κατσικοκέρης για να πετύχει δύο γκολ και να «κλειδώσει» το «τρίποντο» για την ομάδα του. Στο 60′ σημείωσε το 0-2 με κούρσα και πλασέ, ενώ στο 70′ σκόραρε με σουτ μετά από ασίστ του Αποστολόπουλου για το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Κατόπης (Σάμου), Δαφερέρας-Αντωνόπουλος (Πειραιώς)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Νικολάου (46′ Θεοδωρίδης), Μιχαηλίδης, Κοντοές (61′ λ.τρ. Πλατυκώστας), Πρίφτι, Μυτάκης, Κουτσουπιάς, Τσίνιας (55′ Μποθμπολίμμα), Σεφέρης (55′ Νικολαΐδης), Δημητρίου (73′ Πολίτης), Μούζιος

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Μουστάκης, Τσανάι, Χριστογιάννης, Πλουσής (86′ Χατζιράι), Μ. Μαρινάκης, Καμαρά, Φουκαράκης, Αποστολόπουλος (75′ Δολαψάκης), Νοκάι (66′ Νοκάι), Κατσικοκέρης (75′ Ράντζα).\

Πηγή: soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.