Η Αγία Παρασκευή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο Βασίλη Ζορμπά με την πολυπληθή παρουσία της

Σε μια πολυπληθή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής ο πρώην Δήμαρχος και νυν υποψήφιος Βασίλης Ζορμπάς έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης των δημοτών.

Ο Βασίλης Ζορμπάς και η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» μίλησαν για το μέλλον της πόλης. Απέδειξαν με έργα της προηγούμενης θητείας ότι μπορούν και θέλουν να ανεβάσουν σε ανώτερο επίπεδο την Αγία Παρασκευή. Έδωσαν επίσης υποσχέσεις για την υλοποίηση συγκεκριμένων σχεδίων.

Τα έργα και οι ημέρες του Βασίλη Ζορμπά είναι γνωστά σε όλους. Η δημιουργία μιας δημοτικής παράταξης με άξια, αυθεντικά και δυναμικά στελέχη τα οποία παρουσιάστηκαν στο τέλος της ομιλίας, είναι γεγονός.

Στην χθεσινή τελευταία προεκλογική ομιλία η παρουσία του κόσμου ήταν καταλυτική, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες.

Το happening της βραδιάς ήταν η ανθοδέσμη που πρόσφερε στον Βασίλη Ζορμπά η μικρή δεσποινίς Κουταβά μετά την παρουσίαση της παράταξης και έκλεισε την βραδιά με ένα συγκινητικό τόνο.

Την ομιλία παρακολούθησαν οι πρώην Δήμαρχοι Αντώνης Σιδέρης και Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο δεύτερος είναι και υποψήφιος σύμβουλος στην Περιφέρεια Βορείου Τομέα με τον Γ. Σγουρό. Επίσης οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γ. Πατούλη, κ.κ. Γιάννης Σιδέρης και Γιάννης Κεχρής.

Στη συνέχεια ο κ. Ζορμπάς παρέμεινε στην πλατεία για να σφίξει το χέρι και να δεχτεί τις ευχές των δημοτών και τους κάλεσε στο εκλογικό του κέντρο για ένα μικρό κέρασμα.

Μετά και την ομιλία του Βασίλη Ζορμπά ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων της κεντροδεξιάς ξεχωρίζοντας πλέον την σειρά προτίμησης των δημοτών. Είναι ολοφάνερο από την παρουσία του κόσμου στη χθεσινή ομιλία σε ποιόν δίνουν «το χρίσμα» οι δημότες της Αγίας Παρασκευής.