Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΕΚΛΟΓΕΣ 2023-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι Του Γιάννη Σγουρού Στην Περιφέρεια

Οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι Του Γιάννη Σγουρού Στην Περιφέρεια

«Όχι λόγια, διακηρύξεις και υποσχέσεις. Μόνο λύσεις και υπευθυνότητα. Μόνο έργο». Αυτό επισήμανε ο Γιάννης Σγουρός που ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής με το συνδυασμό «Αττική – Γιάννης Σγουρός – Μόνο με έργο».

Παράλληλα ανακοίνωσε τους πρώτους 130 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους από τους οκτώ τομείς, ανθρώπους με ικανότητα, γνώσεις και εμπειρία.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση | ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.