“Ορφανό” δημοτικό οικόπεδο ή υιοθετημένο;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι παρατημένο.

Διαβάστε λοιπόν μια ιστορία:

Κοντά στο κολυμβητήριο υπάρχει ένα γωνιακό κομμάτι γης που ψάχνει τον ιδιοκτήτη του. Πριν μερικά χρόνια (καπου 6-7) αναρωτιόμασταν οι γείτονες τίνος να είναι και ψάχνοντας μάθαμε ότι ανήκει στο Δήμο και ότι προοριζόνταν όταν γίνει το κολυμβητήριο(!) να γίνει χώρος στάθμευσης.

Τότε με πρωτοβουλία κάποιας γειτόνισσας  μαζεύτηκαν υπογραφές (και η δική μου υπογραφή) με πρόταση να γίνει παιδική χαρά, οι οποίες κατατέθηκαν στον Δήμο και φυσικά το θέμα ξεχάστηκε.

Όμως μιαν ωραία πρωία πριν 2.5χρόνια  το οικόπεδο καθαρίστηκε , περιφράχτηκε και φυτεύτηκαν και κάποιες ελιές. Μέχρι πόρτα κλειδωμένη απέκτησε! Ας μην ξεγελιώμαστε αυτή δεν είναι δουλειά του Δήμου, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες εξακολουθεί να είναι καθαρό και περιποιημένο.

Επειδή μας κίνησε την περιέργεια ρωτήσαμε από δω, ρωτήσαμε από κει και μάθαμε. Δεν θα σας πω τώρα λεπτομέρειες, αλλά το οικόπεδο κινδυνεύει να χαθεί από την ιδιοκτησία του Δήμου.

Σύντομα θα σας παρουσιασουμε στοιχεία για το ποιός προσπαθεί να αποκτήσει το οικόπεδο στην γωνία των οδών Μακεδονίας & Ιθώμης.

18/3/2012