Τι μας είπε ο Αντιδ/ρχος Κων/νος Τσιαμπάς για τα έργα; Ποιόν “δείχνουν” τα στοιχεία;(1*)

Θέλοντας να μάθουμε για τα έργα που γίνονται στην πόλη και να ρωτήσουμε γιατί δεν φτιάχνουν και αυτά της καθημερινότητας, πέσαμε πάνω σε μια πόλη “εργοτάξιο” ΑΛΛΑ και σε στοιχεία που δεν γνωρίζαμε!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Γνωρίζετε όλοι για τα μεγάλα έργα, όμως υπάρχουν και πολλά άλλα μικρά που βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης ή της δημοπράτησης ή είναι έτοιμα να ξεκινήσει η υλοποίησή τους πολύ σύντομα.

Το μεγάλο ζητούμενο πάντα σε τέτοια εγχειρήματα είναι η διάθεση να ασχοληθεί κανείς και η χρηματοδότηση.

Tsiampas Kwn-nosΠοιός είναι  ο πλέον αρμόδιος για να μας δώσει απαντήσεις; Μα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κων/νος Τσιαμπάς, ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα έργα του Δήμου.

 

Τον ρωτήσαμε λοιπόν και αυτός μας απάντησε με καλή διάθεση και στοιχεία. Λόγω του ότι ήταν πολλά αυτά που έπρεπε να ειπωθούν, η συνέντευξη μοιράστηκε σε δύο (2) πολύ σημαντικές ενότητες.

 

Δείτε λοιπόν τι μας είπε στην 1η Ενότητα για

  • τα μεγάλα έργα και τον χρόνο παράδοσής τους
  • για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν
  • γιατί τα έργα καθημερινότητας δεν γίνονται από υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας;
  • γιατί ξεκίνησαν έργα 9 μήνες πριν τις εκλογές;
  • και τέλος το μεγάλο “στοίχημα” η Αγίου Ιωάννου! Τι λένε τα έγγραφα που μας παρουσίασε και τι ερωτήσεις απευθύνει στον τ. Δήμαρχο κ. Γιαννακόπουλο; Ποιά ήταν πραγματικά η χρηματοδότηση; Πόσα χρήματα υπήρχαν και πόσα χάθηκαν; Γιατί τελικά ΔΕΝ αποπερατώθηκε η Αγίου Ιωάννου επί Δημαρχίας Γιαννακόπουλου; (με στοιχεία)

Και μην ξεχνάτε ότι έρχεται και η 2η Ενότητα …

 1ο video