Οι μεγάλες προσφορές των Φροντιστηρίων ΥΠΟΔΟΜΗ (χορηγού του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ)

Υποδομή copy

Τα φροντιστήρια ΥΠΟΔΟΜΗ δραστηριοποιούνται στην Αγία  Παρασκευή προσφέροντας τη βοήθεια και τις γνώσεις τους στους μαθητές της πόλης. Δημιουργήθηκαν από ένα όραμα.

Το 1991 ένας εκπαιδευτικός είχε ένα όραμα. Να βοηθήσει όσους ονειρεύονται ένα ξεχωριστό αύριο να κάνουν το πρώτο τους μόλις βήμα σε ένα μακρόχρονο ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, προσφορά και γνώση. Είδε τον κόσμο από τα μάτια των παιδιών, μοιράστηκε τις αγωνίες τους, άκουσε τις επιθυμίες τους και πήρε μία απόφαση που δεν θα άλλαζε μόνο τη δική του ζωή.

Με τον καιρό και άλλοι εκπαιδευτικοί συνέδραμαν στο όραμα αυτό. Πέρασαν χρόνια από το ξεκίνημα εκείνο και όλοι μας, οι ίδιοι πέντε φίλοι, με πολλά πλέον χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση, συνεχίζουμε να υλοποιούμε την ιδέα που οραματιστήκαμε αρχικά. Διδάσκουμε πως πίσω από κάθε κατόρθωμα, μικρό ή μεγάλο, κρύβεται μία υπόσχεση σαν και αυτή που δώσαμε και μεις μεταξύ μας πριν από πολύ καιρό, όταν ιδρύθηκε το φροντιστήριο Υποδομή. Και η υπόσχεση αυτή απαιτεί υπομονή, επιμονή, όραμα και πάνω απ’ όλα αγάπη.

Την αγάπη τους για τα παιδιά την δείχνουν με ποικίλους τρόπους. Με χορηγία προς την ομάδα βόλλευ του ΠΗΓΑΣΟΥ και με τις προσφορές που έκαναν κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του αθλητικού συλλόγου (σχετικό άρθρο).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος και η κ. Γεωργία Τσουκάρη και πρόσφεραν:

  1. Σε 2 αθλήτριες της ομάδας που είναι χορηγοί 50% έκπτωση στα δίδακτρα που αντιστοιχούν στη φοίτηση ενός έτους.
  2. Σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας που είναι χορηγοί, οι οποίες φοιτούν στην Γ΄Γυμνασίου ή την Α΄Λυκείο, ΔΩΡΕΑΝ το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων “HORIZON” της εταιρείας Orientum, το εγκυρότερο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.
  3. Σε όλους τους αθλητές του ΠΗΓΑΣΟΥ (οι οποίοι δεν κέρδισαν το 1ο δώρο και δεν είναι μαθητές των φροντιστηρίων) έκπτωση 20% στα δίδακτρα που αντιστοιχούν στη φοίτηση ενός έτους στα φροντιστήρια ΥΠΟΔΟΜΗ.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook