Γέμισε το γήπεδο Κοντοπεύκου στην κοπή της πίτας του ΠΗΓΑΣΟΥ

pegasos-pita 2014 copy

Το γήπεδο του Κοντοπεύκου έγινε πορτοκαλί χθες βράδυ και αιτία ήταν το αθλητικό σωματείο ΠΗΓΑΣΟΣ που συγκέντρωσε τους αθλητές του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Όλα τα τμήματα του βόλλευ, του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου σάλας έδωσαν το παρόν και μπροστά στις γεμάτες κερκίδες έδειξαν τις αθλητικές τους ικανότητες. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σίμος Αντωνίου έκανε την παρουσίαση των ομάδων και των προπονητών και κατάφερε να δημιουργήσει έναν αγώνα βόλλευ μεταξύ των ομάδων βόλλευ και μπάσκετ. Προπονητές ποδοσφαίρου οι κκ Αυγουστίνος Κάτσαρης και Γιάννης Μαραγκός, στο μπάσκετ ο κ. Φωτόπουλος Βασίλειος, στο βόλλευ ο κ. Γιάννης Παύλου, η κ. Κατερίνα Πετρουλάκη και Ευα Λαλιώτη.

Με τη λήξη των αθλητικών δρώμενων και την έλευση του Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά, ο κ. Αντωνίου χαιρέτησε τους παρεβρισκόμενους, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την βοήθεια που πρόσφερε στο θέμα των ωρών στα γυμναστήρια καθώς και στον αύλιο χώρο στο Κωφών & Βαρηκόων για τις προπονήσεις και βεβαίωσε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο είναι πολύ καλές.

Εξέφρασε το παράπονο για την αντίθεση της Ένωσης Γονέων ως προς τη χρήση των αύλιων χώρων από τις ομάδες. Ο κ. Αντωνίου ζήτησε από το Δήμαρχο τρία πράγματα:

—Περισσότερες ώρες στα κλειστά γήπεδα και στο Σπυρούδη γιατί το σωματείο έχει πολλούς αθλητές

—Εξασφάλιση ότι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Κωφών & Βαρηκόων.

—Γραφείο στο γήπεδο του Κοντοπεύκου όπως έχουν όλοι οι άλλοι σύλλογοι.

Στη συνέχεια κάλεσε το Δήμαρχο κ. Ζορμπά να πάρει το λόγο κι εκείνος είπε ότι τα παιδιά του ΠΗΓΑΣΟΥ είναι Αγιοπαρασκευιωτόπουλα και δεν θα μείνουν χωρίς γήπεδο. Υποσχέθηκε ότι θα δώσει περισσότερες ώρες και θα προσπαθήσει για το Κωφών & Βαρηκόων όπως και φέτος. όσο για το τρίτο αίτημα είπε ότι είναι εύκολο γιατί κάτω από τις κερκίδες υπάρχει ένας χώρος που δεν χρησιμοποιείται. Αναφέρθηκε στο αθλητικό κέντρο που θα κατασκευαστεί στα Πευκάκια με το προπονητήριο που θα αποσυμφορήσει την κατάσσταση. Ελπίζει ότι θα κατασκευαστεί σε 1 με 2 χρόνια με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Ευχές έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας και τονίζοντας πως ο αθλητικός οργανισμός είναι κοντά στα σωματεία της πόλης.

Αφού κλήθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και προπονητής της ομαδας βόλλευ κ. Παύλου έγινε η κοπή της πίτας και ακολούθησε κλήρωση δώρων για τα παιδιά. Το βόλλευ πήρε υποτροφίες από τα φροντιστήρια ΥΠΟΔΟΜΗ(χορηγός του ΠΗΓΑΣΟΥ) και το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο από ένα ποδήλατο προσφορά του σωματείου.

Τέλος ο κ. Αντωνίου έκοψε κομμάτι βασιλόπιτας και για την ομάδα των μπαμπάδων που έχει πολύ καλή πορεία. Ακολούθησαν φωτογραφίες όλων των ομάδων μαζί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδ/ρχοι κ. Παπαδοπούλου, κ. Κωστόπουλος, κ. Κωνσταντακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μουστόγιαννης και η πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης κ. Αλβέρτου.

Σημείωση: Εντύπωση μας έκανε η απουσία της αντιπολίτευσης από την εκδήλωση κάτι που δεν το συνηθίζει … Ουδείς εμφανίσθει να στηρίξει τον αθλητισμό! (πλην του κ. Μουστόγιαννη φυσικά) Οι γονείς ευτυχώς βλέπουν καλά και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι κερκίδες ήταν γεμάτες κόσμο.


—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο info@aparaskevi-images.gr