Με τους νέους Δημάρχους είχε συνάντηση ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ανατ..Αττικής

LOGO SEAN 2014Τους νέους Δημάρχους Αγ.Παρασκευής κ. Γιάννη Σταθόπουλο και Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ κ. Θεόδωρος Μπριάνης και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ και Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Αγ. Παρασκευής, κ. Μιχάλης Φιλιππίδης, στις 14/10/2014 και 10/10/2014 αντίστοιχα. Και στις δύο περιπτώσεις οι συναντήσεις δεν περιορίστηκαν στα όρια της εθιμοτυπίας αλλά υπήρξε γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, τον εθελοντισμό, το περιβάλλον, την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, όπως ομιλίες, αγώνες δρόμου κλπ.

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής έλαβαν επίσης μέρος από την πλευρά του Δήμου οι κ.κ. Γεράσιμος Βλάχος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Ιωάννης Σιδέρης, Αντιδήμαρχος Δ/νσης Περιβάλλοντος, ενώ από την πλευρά του Συλλόγου Επιστημόνων η Γ.Γ. κα Σταματία Μπέτση και το μέλος του Δ.Σ. κα Καλλιρρόη Στρατηγέα.

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού παρέστησαν και οι εκπρόσωποι της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «ΟΡΑΜΑ», κ. Μάνος Ιακώβου και κα Κατερίνα Βλαχαντώνη, οι οποίοι μαζί με πολλά μέλη του ΣΕΑΝ αθλούνται στο γήπεδο του λόφου Τσακού (νταμάρι), ζητώντας και εγγράφως από τον Δήμαρχο την ανακατασκευή του κατεστραμμένου και επικίνδυνου για τραυματισμούς στίβου, καθώς και την δημιουργία συστήματος απορροής των βρόχινων υδάτων.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΑΝ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΙΑΝΗΣ                 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.