Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Κοπή πίτας για την Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας με την παρουσία Κ. Μητσοτάκη,...

Κοπή πίτας για την Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας με την παρουσία Κ. Μητσοτάκη, Α. Γεωργιάδη, Γ. Γιακουμάτου κι άλλων δυνατών στελεχών(video)

IMG_4917 copy

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής συγκέντρωσε σήμερα τα μέλη της στο κέντρο Da Vinci για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο π. Κων/νος Σαρρής από τον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

IMG_4925 copy

Στην εκδήλωση  ευχήθηκαν και έδωσαν το στίγμα του κόμματος, με τις ομιλίες τους, για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρ. υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο πρ. υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο πρ. υπουργός Εσωτερικών Γιάννης  Μιχελάκης, επίσης οι βουλευτές Τάνια Ιακωβίδου και  Σοφία Βούλτεψη και ο υποψήφιος βουλευτής & δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ησαΐας. Τα όσα ειπώθηκαν μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

IMG_4947 copy

Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος και πολλά άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου Νίκος Κωστόπουλος, ο πρ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο επικεφαλής παράταξης Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, ο αντιδ/ρχος Γιάννης Σιδέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Τσιαμπάς, Έφη Καψοκεφάλου, Γιάννης Μπαλτόπουλος, Γιάννης Λογοθέτης, Νάσος Παπασταθάκης, ο πρ. πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ Βασίλης Σάρκουλας και το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος  και αρκετοί πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη τοπικών συλλόγων.

IMG_4913 copy

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος της Τοπικής κ. Κάτια Κορασίδου με ευχές για τη χρονιά και για τις εκλογές σε μια κατάμεστη αίθουσα.

IMG_4933 copy

IMG_5046 copy

IMG_4871 copy

IMG_5002 copy

IMG_4974 copy

IMG_4995 copy


—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.