Αρχική EDITORIAL Χαλασμένες κούνιες συνέχεια … Μετά τον Αη Γιάννη … Κοντόπευκο & Τσακός

Χαλασμένες κούνιες συνέχεια … Μετά τον Αη Γιάννη … Κοντόπευκο & Τσακός

20151012_πλ. Μ.ΜερκούρηΠλατεία Μελίνας Μερκούρη (εικόνα 1)

Μετά τις δύο δημοσιεύσεις της ιστοσελίδας μας για την βανδαλισμένη κούνια στην παιδική χαρά του Αη Γιάννη, αναγνώστρια μας επισήμανε ότι και στην περιοχή του Κοντοπεύκου υπάρχει το ίδιο ζήτημα.

Όπως της υποσχεθήκαμε περάσαμε από τη περιοχή και ανακαλύψαμε ένα είδος την κούνια-μονόζυγο!

Παιδική χαρά στη πλατεία Μελίνας Μερκούρη (εικόνα 1): στη δεξιά κούνια έχουν αφαιρεθεί παντελώς οι αλυσίδες και τα καθίσματα. Φαίνεται κάποιους ενοχλούσαν γιατί ήθελαν να κάνουν μονόζυγο …

Περάσαμε και από τον Τσακό.

Στη μία κούνια αφαίρεσαν τελείως το μεσαίο κάθισμα, μάλλον για να έχουν άνεση χώρου!!!

20151013_πλατεία τσακού1

Και στην άλλη αφού έσπασε (ή έσπασαν) η αλυσίδα, την έδεσαν πρόχειρα και πιθανόν να αποτελεί πόλο έλξης για μεγαλύτερα παιδιά.

20151013_πλατεία τσακού2

Καταστάσεις επικίνδυνες σε πρόσφατα πιστοποιημένες παιδικές χαρές. Η Διοίκηση του Δήμου οφείλει να παρέμβει και να αποκαταστήσει τις ζημιές και να βρει τρόπο να τις προφυλάξει από παρόμοια φαινόμενα.

Επί τη ευκαιρία να κάνουμε και μια παρατήρηση. Αντικρύσαμε την εικόνα του προσκοπικού οικισμού στην πλατεία Τσακού και επιτρέψτε μας να σημειώσουμε, ότι δεν είναι επιτρεπτή η οπτική που παρουσιάζει. Ίσως οι πρόσκοποι που χρησιμοποιούν το χώρο θα έπρεπε να τον συμμορφώσουν λίγο και να τον καθαρίσουν.

20151013_προσκοποι τσακός

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.