Ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος καταγγέλλει τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ (video)

giannakopoulos-bas-2016

Γράφει η Λένα Μαρκή

Σημαντική καταγγελία του πρώην Δημάρχου κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου στη σημερινή (3/11/2016) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής.

Όπως ανέφερε και καταγράφηκε στα πρακτικά του Δ.Σ., προσωπική διαμάχη μεταξύ αυτού και του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, που αφορούσε δικαστική απόφαση κατά του κ. Γιαννακόπουλου, ο κ. πρόεδρος την ανήρτησε στην ιστοσελίδα του Νομικού Προσώπου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης (Facebook). Επίσης όπως κατήγγειλε ο κ. Γιαννακόπουλος, για την ανακοίνωσή του αυτή ο κ. Παπαμιχαήλ απασχόλησε υπάλληλο του ΠΑΟΔΑΠ και την απέστειλε σε όλα τα email  που έχει το Ν.Π. μέσω του υπηρεσιακού email του Οργανισμού! Αυτό επιβεβαιώνεται και από δημόσιο σχόλιο στον ίδιο διαδικτυακό ιστό, μέλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ ο οποίος γράφει κάτω από την ανακοίνωση:

«Το ότι θα μου έστελνε, ο ΠΑΟΔΑΠ παρακαλώ και από το υπηρεσιακό email, την ανακοίνωσή σου, δεν νομίζω ότι είναι και πολύ ηθικό…»

%cf%83%cf%87%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bf%ce%b4%ce%b1%cf%80-3-11-16

Ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με  τον Δήμαρχο και του ζήτησε να σταματήσει αυτό που γίνεται γιατί θα κάνει μήνυση για χρήση του Οργανισμού (υπάλληλοι, μηχανήματα, τηλέφωνα) για προσωπικούς λόγους, την οποία και υπέβαλε σήμερα.

Επίσης ενημέρωσε ότι η απόφαση του δικαστηρίου που δημοσιεύτηκε από τον κ. Παπαμιχαήλ  δεν είναι τελεσίδικη (άρα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ) και μόνο η τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου μπορεί να δημοσιευτεί.

Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με το προσωπικό θέμα των δύο δημοτικών συμβούλων, θα επισημάνουμε όμως το εξής:

Ουδείς στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ασχολήθηκε, που σημαίνει ότι δεν ενοχλήθηκε, από τη χρήση ενός δημοσίου Οργανισμού για προσωπική χρήση, την οποία πάρα πολλοί δημότες και χρήστες του συγκεκριμένου διαδικτυακού ιστού διαπιστώσαμε με τα μάτια μας, η οποία σχολιάστηκε έντονα και αρνητικά, και η οποία την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο εξακολουθεί να βρίσκεται δημοσιευμένη στη σελίδα του ΠΑΟΔΑΠ.

%cf%80%ce%b1%ce%bf%ce%b4%ce%b1%cf%80-3-11-16-7-36%ce%bc%ce%bc

 

Μοναδική εξαίρεση αυτή του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη που αμέσως μετά τη δημοσίευση ανήρτησε το εξής σχόλιο:

«Είναι απαράδεκτο σελίδα Νομικού Προσώπου του Δήμου να κάνει αναπαραγωγή όποια απόφαση αφορά δυο πολιτικά πρόσωπα για θέμα άσχετο με τα του Δήμου!
Καλώ τον Δήμαρχο να παρέμβει άμεσα!»

Ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος τήρησε αφωνία και δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος. Να υποθέσουμε ότι επικροτεί τέτοιους χειρισμούς; Ή ότι δεν είναι σε θέση να ελέγξει την κατάσταση; Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο κ. Δήμαρχος ότι καμιά φορά η σιωπή  …. δεν είναι χρυσός!