Μια γενιά μπροστά : Γιατί καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό 2018!

Η συνεδρίαση με θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού απεικονίζει την γενική εικόνα της Δημοτικής Αρχής και δεν αναλώνεται μόνο σε νούμερα.
Προφανώς στην καθημερινότητα της πόλης μας γίνονται πράγματα τα οποία τα επικροτούμε αλλά λείπει η αίγλη ενός οράματος που θα αποφέρει ένα μεγάλο έργο στους δημότες μας.
Νέο Δημαρχείο,Κολυμβητήριο,αθλητικό κέντρο και Βίλα Ιόλα βρίσκονται ψηλά στη ατζέντα της Δημοτικής Αρχής χωρίς όμως να υπάρχει σημαντική εξέλιξη και πρόοδο κάτι το οποίο δημιουργεί ανασφάλεια και στασιμότητα!
Ήδη τρία μέλη της πλειοψηφίας έχουν ανεξαρτητοποιηθεί και κάποιοι άλλοι στέλνουν μηνύματα φυγής το οποίο δείχνει ότι αργά η γρήγορα το αρχικό θετικό πρόσημο θα γίνει αρνητικό!
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δυσκολία παραγωγής έργου!
Η μόνη λύση την οποία θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά ο Δήμαρχος είναι η αναζήτηση συναίνεσης προς την αντιπολίτευση και τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους ώστε να προχωρήσουν οι αλλαγές που έχει ανάγκη η πόλη μας.
Όλα τα παραπάνω,η έλλειψη οράματος και δημιουργίας μας οδήγησε στο να καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2018!
Αλέξανδρος Μουστόγιαννης
Επικεφαλής «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά»

Δημοτικός Σύμβουλος 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter