Επιστολή του συλλόγου Τσακού προς το Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής σχετικά με τη λεωφορειακή γραμμή 406

Την κατωτέρω επιστολή επέδωσε σήμερα ο πρόεδρος του συλλόγου κατοίκων Τσακού κος Βασίλης Σαββίδης προς τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κο Βασίλη Ζορμπά:

 

 

Προς: Κον Βασίλειο Ζορμπά

Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής

            ΘΕΜΑ: “Τροποποίηση δρομολόγησης λεωφορειακής γραμμής 406”

Αξιότιμε κε Δήμαρχε,

Απαντώντας σε σχετικό έγγραφό σας με τίτλο “Πρόταση τροποποίησης Λεωφορειακής γραμμής 406” θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα κάτωθι:

  1. Η πρότασή σας με το να εξαιρεί τις οδούς Πελοποννήσου, Ελ. Βενιζέλου και Π. Γρηγορίου Ε΄στερεί τη δυνατότητα από τους κατοίκους του Τσακού να έχουν μια τακτική και υποφερτή συγκοινωνία. Σημειώστε δε ότι η λεωφορειακή γραμμή Β5 δεν έχει ικανοποιητική συχνότητα και ιδιαιτέρως στις ώρες αιχμής μπορεί να περιμένει ο επιβάτης πλέον της μισής ώρας.
  2. Με την προτεινόμενη διαδρομή θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη η σύνδεση με το κοιμητήριο της πόλης μας.
  3. Το ίδιο ισχύει και για μια σειρά από σχολεία τα οποία βρίσκονται στην περιοχή του Τσακού και εξυπηρετούνται από τις προαναφερθείσες οδούς.
  4. Η επιβάρυνση της οδού Ηπείρου με δύο λεωφορειακές γραμμές θα επιβαρύνει άδικα την περιοχή και δεν θα δώσει καμιά επιπρόσθετη αξία. Ήδη η γραμμή που εξυπηρετεί την περιοχή της Ν. Ζωής διέρχεται χωρίς πολλούς επιβαίνοντες.

Τα παραπάνω αποτελούν τους κυριότερους λόγους κε Δήμαρχε, που δεν συμφωνούμε με την πρότασή σας και θέλουμε να παραμείνουν ως έχουν οι λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τόσο το Τσακό όσο και τη Ν. Ζωή.

Κάθε άλλη λύση θα βρει το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού αντίθετο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                                                               Ο Γραμματέας

Β. Σαββίδης                                                                                    Αν. Μίχας