Τρεις ομάδες, τρεις νίκες για το βόλλευ του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Αγ. Παρασκευής

Νικηφόρα και τα τρία αποτελέσματα για τις παγκορασίδες του Πηγάσου το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαρτίου, με κοουτσάρισμα από τον προπονητή Γιάννη Παύλου. Τρεις ομάδες που έκαναν υπερήφανη την Αγία Παρασκευή.

ΜΕΣΜΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ1α

ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Εύκολο αποδείχτηκε το παιχνίδι με το Μαραθώνα στην εκτός έδρας αντιμετώπιση. Οι δυνατότητες και η τεχνική των κοριτσιών μας έχουν φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα και συνεχίζουν αήττητες έχοντας 6 στις 6 επιτυχίες και κρατώντας σταθερά την πρώτη θέση του ΣΤ΄ομίλου για το Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ.

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1     0 – 3

Αναλυτικά τα σετ:   10-25,   11 -25   και    13-25

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Γκίκα Νεφέλη (Α), Μωραΐτη Αγγελική, Αγγελή Αριάννα, Οικονόμου Βίκυ, Παπανικολάκη Νεφέλη, Λιβιεράτου Νεφέλη,  Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα,  Παπακωνσταντοπούλου Χριστίνα,  Παπαδοπούλου Ελισσάβετ.

Για τον ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Προπονητής: Α. Κάππος

Παίκτριες: Χαλάλη (Α), Ανδριανού, Μέρα, Γερακή, Αμπαζά, Ευαγγέλου, Ασημάκη, Ισαακίδη, Καράλη, Σκεντή, Μαρινάκη, Γκίνη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Οικονομοπούλου Φανή, Κώνστα Φωτεινή

ΜΕΣΜΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ1β

ΜΕΣΜΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ1γ

ΠΗΓΑΣΟΣ-2

Νικηφόρο το αποτέλεσμα για τις αθλήτριες του ΠΗΓΑΣΟΣ-2 στον αγώνα με την ομάδα της Παλλήνης στο κλειστό γήπεδο της Νότου. Εντός έδρας οι παγκορασίδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πήραν τα τρία σετ. Λόγω αδυναμίας της προπονήτριάς τους Κατερίνας Πετρουλάκη, την ομάδα “οδήγησε”  ο προπονητής κ. Παύλου.

Η 7η αγωνιστική του 1ου γύρου στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού της ΕΣΠΑΑΑ, αποδείχτηκε γούρικη για τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2 – ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-2       3 – 1

Αναλυτικά τα σετ:   25-23,  25-17,   21-25   και    25-14

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Βλαχαντώνη, Κωνσταντοπούλου, Χαρδαλιά, Τριχάκη, Κατρανά, Κακοσούρη, Καρρά, Ασπρουδή (Α), Λύκου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Καπάνταης Παναγιώτης, Καρατζογλίδου Σοφία

Pegasos-Volley

ΠΗΓΑΣΟΣ-3

Την αρχή στο νικηφόρο Σαββατοκύριακο στο βόλλευ, έκαναν οι παγκορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΣ-3 το Σάββατο 22/3/14 μέσα στο κλειστό της Νότου κερδίζοντας τον ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-3. Δύναμη και θέληση με σωστή καθοδήγηση οδηγούν τα κορίτσια του βόλλευ στις νίκες και στη 2η θέση του ομίλου. Αν και εντάσσονται στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού γι’ αυτές ο αγώνας είναι θέμα τιμής.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-3 – ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-3      3 – 0

Αναλυτικά τα σετ:   25-9,  25-23,    και    25-10

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-3

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Μαλανδράκη, Ανδριοπούλου, Οικονομάκου, Δημητρίου, Μαρινοπούλου Δ., Μαρινοπούλου Α., Χινοπώρου (Α), Βαρδουλάκη, Σπυριδοπούλου, Κεχρή, Πικούλη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπασηφάκη Άννα, Ανδροπούλου Μαρία

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-3 (2014)

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook