Με καμάρι παρήλασαν τα νιάτα της πόλης μας τιμώντας την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Νοιώθουμε ασφαλείς όταν τα αθώα παιδικά χεράκια των Παιδικών Σταθμών μεταφέρουν με αγάπη και καμάρι την ελληνική σημαία!
Νοιώθουμε ασφαλείς όταν τα αθώα παιδικά χεράκια των Παιδικών Σταθμών μετάφέρουν με αγάπη και καμάρι την ελληνική σημαία!

Η μεγάλη διπλή εθνική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Εξεγέρσεως του 1821 γιορτάστηκε με λαμπρότητα σήμερα στην πόλη μας. Η νεολαία της Αγίας Παρασκευής τίμησε τους αγώνες των προγόνων μας παρελαύνοντας με καμάρι μπροστά από τους επισήμους και πλήθος κόσμου.

Μετά την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων στην κεντρική πλατεία.

Τα πανέμορφα κορίτσια  και τα λεβέντικα αγόρια των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, των προσκόπων και του Λυκείου Ελληνίδων κρατώντας την τιμημένη ελληνική σημαία έκαναν υπερήφανους τους γονείς τους για άλλη μια χρονιά. Παρέλασαν επίσης μέλη Αντιστασιακών οργανώσεων.

Το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης είχε ο εκπαιδευτικός του 5ου Γυμνασίου κ. Γιάννης Παύλου. Τελετάρχης ήταν η κ. Μαρία Πανταζοπούλου.


Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook