Η Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής ο μεγάλος Κυπελλούχος Ελλάδας 2014!

Olympiada-kupellouxos 2014

Η ιστορία γράφτηκε στο κλειστό γήπεδο του Λαυρίου στις 23 Μαρτίου, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που ανέβασε την Ολυμπιάδα στα ουράνια. Μια από τις καλύτερες ομάδες στο ποδόσφαιρο Σάλας, η ομάδα της πόλης μας, έδωσε έναν δυνατό αγώνα και βρέθηκε Κυπελλούχος για το 2014.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ από την Ολυμπιάδα με τον Αλεξόπουλο να δίνει το προβάδισμα απέναντι στην Αθήνα ’90 στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήρθε το γκολ από τους αντιπάλους με τον Γκρίτζαλη που οδήγησε το ματς στην παράταση και την αγωνία στο κατακόρυφο.

Όμως η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έδειξε την ανωτερότητά της κάνοντας το 2-1 με τον Ράπτη και 25 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της παράτασης ο Κάρμης δίνει το Κύπελλο στην ομάδα με 3-1.

Το πρώτο Κύπελλο για την Ολυμπιάδα της Αγίας Παρασκευής και το πανηγύρι άρχισε. Η σωστή τεχνική, η αγωνιστική δύναμη και το πάθος έδωσαν τη λαμπρή νίκη.

Olympiada3

Olympiada2

Olympiada1

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook