Ο ΠΗΓΑΣΟΣ πηγαίνει ………. ΙΣΤΟΡΙΑ!

Πήγασος στην έκθεση4

Μια διαφορετική προπόνηση έκαναν σήμερα οι μικροί αθλητές των Τμημάτων ποδοσφαίρου projuniors και juniors του συλλόγου μας , αφού η προπόνηση τους διακόπηκε ένα τέταρτο ενωρίτερα,  στο Αθλητικό κέντρο Σταύρος Κώτσης , για να μπορέσουν να μεταβούν στην αίθουσα που είχε «στηθεί» η έκθεση με τον τίτλο : Σε γνωρίζω από την κόψη.
Οι μικροί αθλητές μας μαζί με τους γονείς τους , συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Σίμο Αντωνίου, τον προπονητή τους κ. Γιάννη Μαραγκό , επισκέφτηκαν την έκθεση και ξεναγήθηκαν από τους κκ. Στέφανο Μωραΐτη και Γιάννη Καλλέργη . Τα εκθέματα (που όλα είναι από τις προσωπικές συλλογές των κκ Μωραΐτη και Καλλέργη ) άφησαν άφωνους τους μικρούς μας φίλους, που δεν σταμάτησαν να θαυμάζουν και να ρωτούν συνεχώς. Το ίδιο εντυπωσιασμένοι από τα εκθέματα , ήταν και οι γονείς τους .
Εμείς ως ΠΗΓΑΣΟΣ εντυπωσιαστήκαμε με το ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να φύγουν, με τον τρόπο που εκδήλωναν τον θαυμασμό τους , αλλά και με τις εύστοχες ερωτήσεις που απεύθυναν στους δύο συλλέκτες.
Επίσης ο απλός και επεξηγηματικός λόγος των δύο «ξεναγών» μας, μαζί με την οπτική προσέγγιση των εκθεμάτων, πιστεύουμε ότι …δίδαξαν ΙΣΤΟΡΙΑ στους μικρούς μας φίλους , με έναν άλλον διαφορετικό, βιωματικό αλλά κυρίως κατανοητό τρόπο.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στους κκ. Μωραίτη και Καλλέργη, όσο και στον ΠΑΟΔΑΠ, για την τόσο ενδιαφέρουσα δουλειά που ετοίμασαν.

Πήγασος στην έκθεση1

Πήγασος στην έκθεση2

Πήγασος στην έκθεση3

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook