Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία για τον 2ο Δρόμο Ζωής στη Αγία Παρασκευή

2ος Δρόμος Ζωής5

Για δεύτερη χρονιά η συμμετοχή στο τρέξιμο ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη.

Μιλάμε για τον 2ο Δρόμο Ζωής για την ανάδειξη του Υμηττού που πραγματοποιήθηκε στις 30/3/2014, στο Δήμο Αγίας Παρασκευής με τη σημαντική βοήθεια στην οργάνωση και στη συμμετοχή της ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών τους  O.R.A.M.A. και του Συνδέσμου Εφέδρων Αξ/κων Αν. Αττικής. Σημαντική και η προσφορά των Προσκόπων Αγίας Παρασκευής και των Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

2ος Δρόμος Ζωής1

Πλήθος αθλητών όλων των ηλικιών κατέκλισε την πλατεία και στη συνέχεια τον κεντρικό δρόμο, φτάνοντας οι πιο μεγάλοι μέχρι τα καταπράσινα δρομάκια του βουνού. Τρέξανε, χαρήκανε και οι πιο γρήγοροι πήραν και μετάλλια από τα χέρια του Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά, του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλη Σάρκουλα  και  δημοτικών παραγόντων.

2ος Δρόμος Ζωής2

Ο Δρόμος Ζωής πέραν του να αναδεικνύει τον Υμηττό πέτυχε να αναδείξει και μια πόλη μονιασμένη, ανθρώπους μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες σε μια ομαδική διασκέδαση και άθληση. Χαμόγελα και πειράγματα υπήρξαν το μενού των διαδρομών. Δεν έχει σημασία η πρωτιά αλλά η συμμετοχή και αυτό το έζησαν σήμερα. Ο Δρόμος Ζωής αποτελεί πλέον ένα θεσμό για την πόλη που προάγει το αθλητικό ιδεώδες και καταξιώνει τον μαζικό αθλητισμό. Η ευγενής άμιλλα συμπορεύεται με την οικολογική αξία του Υμηττού που αποτελεί τον πνεύμονα ζωής της πόλης.

2ος Δρόμος Ζωής3

Μικροί και μεγάλοι εν δράση λοιπόν και δεν ξεχνάμε την κοινωνική μας προσφορά σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό μαγειρείο της πόλης.

2ος Δρόμος Ζωής4

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook