Μεγάλη νίκη για τις κορασίδες του ΑΟ Πηγάσου-2 με 3-0 σετ τον ΠΑΚ Χαλανδρίου-2

1

Νίκη στο πρώτο εντός έδρας αγώνα πέτυχαν οι κορασίδες-2 εκτός συναγωνισμού του ΠΗΓΑΣΟΥ επί του ΠΑΚ Χαλανδρίου. Τα κορίτσια έδειξαν ότι μπορούν να κυνηγήσουν στόχους και να τους πετύχουν.

Έγινε ενα πολύ καλό και γρήγορο παιχνίδι όπου οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής επιβλήθηκαν πλήρως στο γειτονικό Χαλάνδρι.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2 – ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-2      3 – 0

Τα σετ: 25-14,  25-8,  25-7

 

Προπονητής: Γιάννης Παύλου

Παίκτριες: Παπανικολάου (Α), Καρρά, Οικονομάκου, Χανδάνου, Ασπρουδή, Ανδριοπούλου, Βαρδουλάκη, Πικούλη, Κακοσούρη, Σπυριδοπούλου, Δημητρίου.

Πολύ σωστή η διαιτησία των κων Μποτη και Τσιτσίκα.

Να σημειώσουμε ότι μετά και την χθεσινή μεγάλη νίκη των κορασίδων-1 επί του ΑΣ Παπάγου, όλα δείχνουν ότι τα κορίτσια του ΠΗΓΑΣΟΥ ξεκινούν με σκοπό να βγάλουν ασπροπρόσωπη την Αγία Παρασκευή. Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάνω απ’ όλα καλή διασκέδαση.

 

2

3

4

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.