Έκτακτη ανακοίνωση του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ για τους αγώνες των παγκορασίδων -2 & -3

pigasos

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνάντηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι (18/2/15 στις 3:00μμ) στο γραφείο του Δήμαρχου κ. Σταθόπουλου, βρέθηκε λύση για τους αγώνες βόλεϊ των παγκορασίδων -2 & -3.
Οι εντός έδρας αγώνες του συλλόγου μας θα γίνονται τα Σάββατα στις 8:30πμ όπως διαβεβαίωσε και ο γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ που ήταν και παρών στη σύσκεψη. Παρόντες επίσης ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου του ΠΗΓΑΣΟΥ Αγ. Παρασκευής, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και ο εκπρόσωπος του συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.
Ως εκ τούτου λοιπόν δεν χρειάζεται την Πέμπτη να παρευρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

——————————————————————

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για όσους δεν γνωρίζουν τι συνέβη, ενημερώνουμε ότι υπήρξε πρόβλημα με τις ώρες χρήσης του γυμναστηρίου στην οδό Νότου όπου συνέπιπταν την Κυριακή το πρωί επίσημοι αγώνες δύο σωματείων του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ (στο βόλλεϋ) και της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ (ποδόσφαιρο σάλας). Εξαιτίας αυτού την Κυριακή 8/2/15 αναβλήθηκε η προπόνηση της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ και την Κυριακή 15/2/15 με παρέμβαση του Δημάρχου κ. Σταθόπουλου προς την ΕΣΠΑΑΑ αναβλήθηκε ο αγώνας βόλλεϋ του ΠΗΓΑΣΟΥ.

Αντιλαμβάνεστε ότι υπήρξε οξύτατο πρόβλημα και χρειάζονταν άμεση επίλυση, γιατί το θέμα όδευε προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με την ανωτέρω ανακοίνωση του προέδρου του ΠΗΓΑΣΟΥ κ. Αντωνίου, με την παρέμβαση του κ. Σταθόπουλου λύθηκε το ζήτημα.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.