Αλέξανδρος Μουστόγιαννης: Άμεσα να δοθεί λύση στο διπλοπαρκάρισμα της οδού Γραβιάς

Εδώ και παρά πολύ καιρό (τόσο στην ανοιχτή συνέλευση του Αγίου Ιωάννη αλλά και στο Δημοτικό συμβούλιο) έχουμε καταθέσει σαν  παράταξη αίτημα για λύση στο πρόβλημα του διπλοπαρκαρίσματος στην οδό Γραβιάς.

Είναι γνωστό ότι η οδός Γραβιάς επιβαρύνεται από τις εισόδους της ”Αττικής Οδός” με πολλά αυτοκίνητα να εισέρχονται και η στάθμευση των αυτοκινήτων στην δεξιά πλευρά δημιουργεί καθημερινά προβλήματα στον συγκεκριμένο δρόμο.
Καλούμε την δημοτική αρχή να λάβει άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος και θα είμαστε δίπλα να στηρίξουμε την απόφαση.
Αλέξανδρος Μουστόγιαννης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής ”Αγια Παρασκευή μια γενιά μπροστά”

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.