Ούτε ηθικόν ούτε νόμιμο κύριε Σταθόπουλε

TsiampasKwn-nos

Υπογράψατε σύμβαση με  αρ. πρωτ. 45064/30-12-2015  , για την προμήθεια τηλεφωνικού χρόνου με ιδιωτική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, παράτυπα και παράνομα  βλάπτοντας τα συμφέροντα του δήμου.

Αλλάξατε τη διαδικασία, με την δικαιολογία  της δήθεν καλλίτερης εξυπηρέτησης  των συμφερόντων του Δήμου και της νομιμότητας  κάτι που όχι μόνο δεν ευσταθεί, αλλά αποτελεί και πρόκληση διότι:

  • Υπογράψατε  σύμβαση, με ιδιωτική εταιρεία, με απευθείας ανάθεση χωρίς την προηγούμενη έγκριση των οργάνων  του Δήμου, ισχυριζόμενος   ότι κάνατε χρήση  υπάρχουσας  απόφασης  του ΔΣ. Αυτό  δεν είναι αλήθεια διότι η υπάρχουσα  απόφαση του ΔΣ δεν αναφέρεται σε σύμβαση  αλλά καθορίζει  τη  διαδικασία που ακολουθούσαν όλες οι προηγούμενες Διοικήσεις, με την έγκριση  του  επιτρόπου  του Ελεγκτικού  Συνεδρίου.
  • Δεν κάνατε πρόσκληση ενδιαφέροντος για να υποβληθούν προσφορές και από άλλες εταιρείες, για  να υπάρξει ανταγωνισμός, και να επιτευχθούν καλύτερες τιμές. Εσείς ζητήσατε από την επιτροπή να  γνωμοδοτήσει σε μία που επιλέξατε εσείς . Συνεπώς η ενέργειά σας εκτός του ότι είναι  παράνομη,  βλάπτει και τα συμφέροντα του Δήμου.
  • Δεν ορίσατε όρους και προϋποθέσεις για την προμήθεια .
  • Υπογράψατε σύμβαση, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τα προσωπικά σας τηλέφωνα. Πως το σκεφθήκατε;;; θεωρείτε το Δήμο ιδιοκτησία σας .
  • Με ποια κριτήρια, Νομιμότητας –Ηθικής εγγράψατε τα προσωπικά σας  τηλέφωνα στον  Α.Φ.Μ  του Δήμου, πως αντιλαμβάνεσθε τη διοίκηση κύριε Σταθόπουλε;;
  • Τα ανταποδοτικά που δίδουν όλες οι εταιρείες ποιος τα καρπώνεται ΄΄Ξινό κρασί και απλήρωτο είναι γλυκό σαν μέλι΄΄ όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Η σύμβαση  είναι παράνομη  και βλάπτει τα συμφέροντα του Δήμου και αυτό  δεν αποδεικνύεται μόνο από τα παραπάνω αλλά και από το γεγονός ότι έχει σταματήσει η υλοποίησή της  στην οικονομική υπηρεσία, παρά τις πιεστικές παρεμβάσεις που υφίσταται, διότι την θεωρεί παράνομη.

Δεν σας προστάτευσε, μαζί με εσάς και όλο το ΔΣ,  ο Γενικός Γραμματέας στον οποίο έχετε  παραχωρήσει  όλες τις εξουσίες   τις οποίες σας εκχώρησε με την ψήφο του ο λαός της Αγίας Παρασκευής στις εκλογές του 2014, ανάγοντος αυτόν σε Υπερδήμαρχο,  επειδή  σας τον υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ,  στρατιώτης του οποίου  δηλώνετε καθημερινά, με την φιλοσοφία σας ,την νοοτροπία σας και τις  πράξεις σας.

Κύριε Σταθόπουλε θα δεχόμουνα ότι σας παρασύρανε και δεν αντιμετωπίσατε με την δέουσα προσοχή το θέμα . Δεν το καταλάβατε όμως ούτε όταν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, προς τιμήν του, δεν δέχθηκε να συμπεριληφθεί το κινητό του  σε αυτή την κατάπτυστη σύμβαση, ούτε τότε το καταλάβατε !!!!. Και αντί  κύριε Σταθόπουλε να ταρακουνηθείτε, αδράξατε την ευκαιρία και εντάξατε στη σύμβαση,  κομματικό σας φίλο, κατώτερο (βαθμολογικά) και μη δικαιούμενο υπάλληλο του Δήμου.

Στηρίζετε τη διοίκηση στην αυθαιρεσία , στον  ετσιθελισμό  και όταν σας καταγγέλλουμε για παρατυπίες ή  παρανομίες τις οποίες  σπρώχνετε κάτω από το χαλί, χάνετε την ψυχραιμία σας και φέρεσθε με απρέπεια .

Η καλλίτερη  διακυβέρνηση είναι εκείνη όπου ο λαός υπακούει στους άρχοντες  και οι άρχοντες στους νόμους. Ελπίζω το παρόν ατόπημά σας  να σας ταρακουνήσει και να σταματήσετε να αντιμετωπίζετε τον Δήμο ως ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ.

 

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς

Δημοτικός Σύμβουλος