Σχόλιο του πρώην Συμπαραστάτη για τον κινηματογράφο μας βάζει σε σκέψεις

Στρατής Γραμματίδης - cine σχολείο

 

Ένα σχόλιο του πρώην Συμπαραστάτη του Δημότη, κ. Στρατή Γραμματίδη, σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τον δημοτικό κινηματογράφο, προκάλεσε έντονο παρασκήνιο.

Σημαντικά και στοχευμένα αυτά που γράφει ο κ. Γραμματίδης. Σας αφήνουμε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

 

“Μία είναι η αλήθεια.Το στολίδι της πόλης μας δεν υπάρχει πιά.Ο λόγος είναι απλός.Έπρεπε να χτυπηθεί με κάθε τρόπο ο τότε Δήμαρχος.Ο κινηματογράφος μας,γιά τον οποίο ο Ζορμπάς δεν είχε την παραμικρή ιδέα,χρησιμοποιήθηκε σαν εργαλείο που θα έδινε λαβή σε αντιδράσεις εναντίον του,δηλαδή υπέρ του ανταγωνιστή του.Σε εμπνευσμένη ομιλία του στο ΔΣ ο Βασίλης Γιαννακόπουλος προκάλεσε τον νυν Δήμαρχο:”Βρείτε μου ΕΝΑΝ γονιό,σας παρακαλώ ΕΝΑΣ μου φτάνει,που να παραπονέθηκε γιά τον θερινό μας κινηματογράφο,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ!!!”
Ασφαλώς κανείς δεν υπήρξε ΠΟΤΕ.Αυτοί που θέλησαν ένα σχολείο αποκομμένο από το πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης,είχαν άλλους σκοπούς,προσωπικούς και παραταξιακούς.
Τώρα η Διοίκηση προσπαθεί με άγαρμπους,παράνομους και αλαζονικούς τρόπους να σώσει κάτι,που ποτέ δεν μπορεί να ξαναείναι το καμάρι μας,το Σινέ Σχολείο “Θανάσης Βέγγος”.Θυμηθείτε το αυτεπίστροφον.Τα καμπανάκια χτυπούν.Δεν είναι υγρός ο καιρός λόγω του Νοτιά.Αλλού οφείλεται η υγρασία και πρέπει η Διοίκηση να το αντιληφθεί.Γιά το καλό της πόλης αλλά και το δικό της”.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter