Πεζογέφυρα Γελαδάκη: Επιτέλους φως σε ένα έργο ΖΩΗΣ!

Πεζογέφυρα Γελαδάκη-ρεύμα 4-6-16

Οι ανελκυστήρες που εξυπηρετούν την πεζογέφυρα Γελαδάκη επιτέλους άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό. Είναι γεγονός ότι άνθρωποι ηλικιωμένοι και ΑμεΑ μπορούν πλέον να διαβαίνουν τη Λ. Μεσογείων με ασφάλεια μέσω της πεζογέφυρας.

Εξάλλου αυτός ήταν ανέκαθεν ο σκοπός κατασκευής της, η ασφάλεια των διερχόμενων πεζών. Μετά από αρκετά τροχαία ατυχήματα, τρία εκ των οποίων θανατηφόρα και τους αγώνες πλέον των 20 ετών, το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Η πεζογέφυρα Γελαδάκη στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής ολοκληρώθηκε.

Πρώτος ο Σύλλογος Πευκακίων διέγνωσε το πρόβλημα στην περιοχή και άρχισε τις κινητοποιήσεις και έφερε το θέμα στη Δημοτική Αρχή. Έτσι το Φεβρουάριο του 2013 δημοπρατήθηκε και στις 28 Απριλίου 2014 ξεκίνησαν επίσημα οι εργασίες κατασκευής και το έργο πήρε το δρόμο του. Το έργο αυτό αποτέλεσε το προσωπικό στοίχημα του τότε Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά και έδωσε έναν καλό λόγο για “τρέξιμο” στον τότε αντιδημαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Τσιαμπά.

IMG_7082 copyΣτο ξεκίνημα των εργασιών το 2014 Δήμος και Σύλλογος μαζί

Αυτό που έμεινε για την επόμενη Διοίκηση ήταν η σύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος και η πλήρης απόδοση σε χρήση.  Σήμερα 4 Ιουνίου 2016, δύο χρόνια μετά επιτέλους έχει πραγματοποιηθεί και η ηλεκτροδότηση.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής απέκτησε ένα ολοκληρωμένο έργο ΖΩΗΣ!

 

Ασανσέρ- πεζογέφυρα Γελαδάκη 4-6-16

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter