Αντώνης Σιδέρης προς το Δήμαρχο: είχε δίκιο ο Ζορμπάς όταν σου τα ‘λεγε ….

%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b9%ce%b4%ce%ad%cf%81%ce%b7%cf%82φωτογραφία αρχείου

Γράφει η Λένα Μαρκή

Ο πρώην Δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης,  παρότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στήριξε την παράταξη του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, φάνηκε να μην συμφωνεί με κάποιες κινήσεις ή με τη μη ύπαρξη κινήσεων από πλευράς του Δημάρχου.

Στο θεατράκι του 2ου Γυμνασίου, ο κ. Σιδέρης υπήρξε πολύ αυστηρός προς το Δήμαρχο στη χθεσινή (31/10/2016) Συνέλευση Γειτονιάς στον Αγ. Ιωάννη.

Ο κ. Σιδέρης αναφέρθηκε με τη μορφή ερωτήσεων στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και ιδιαίτερα γύρω από την ομώνυμη πλατεία. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα περίπτερα που καταλαμβάνουν πλέον μεγάλο χώρο των πεζοδρομίων, δυσκολεύοντας έτσι την διέλευση των πεζών που αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο δρόμο, ομοίως και με τις πρασιές που τοποθετούν οι καφετέριες στο πεζοδρόμιο και ρώτησε αν αυτό είναι παράνομο ή όχι. Παρουσίασε περιγραφικότατα την εικόνα των δρόμων πέριξ της πλατείας που θυμίζουν δημόσια ουρητήρια και αποπνέουν δυσοσμία. Είναι γεγονός ότι οι νεαροί θαμώνες, όπως ανέφερε, ανεξέλεγκτοι κάθονται μέχρι αργά το βράδυ πίνοντας μπύρες και οι κάτοικοι την επόμενη μέρα είναι αναγκασμένοι να μαζεύουν εκατοντάδες σκορπισμένα άδεια μπουκάλια.

Αυτό που επίσης είναι μαρτυρικό για τους κατοίκους, είναι η ηχορύπανση από τα καταστήματα που βάζουν δυνατά τη μουσική μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, για να τον  διορθώσει ο αντιδήμαρχος κ. Χατζηανδρέου λέγοντας ότι αυτό διαρκεί μέχρι και τις 5-6 το πρωί όταν αρχίζει να ξημερώνει, υποβάλλοντας έτσι τους περίοικους στην τιμωρία να παραμένουν άυπνοι.

Κατόπιν αυτών των καταγγελιών ο κ. Αντώνης Σιδέρης ρώτησε το Δήμαρχο γιατί δεν κάνει κάτι, αφού άλλα υπόσχονταν πριν;

Καταλήγοντας να πει ότι: «είχε δίκιο ο Ζορμπάς όταν σου τα ‘λεγε» (!) και πως θα πρέπει να βρει ένα τρόπο να σταματήσει επιτέλους αυτή την κατάσταση.

Ο πρώην Δήμαρχος δεν φάνηκε καθόλου ευχαριστημένος από την τόσο καιρό απραξία του κ. Σταθόπουλου στο θέμα της πλατείας του Αγ. Ιωάννη και φαίνεται ότι άλλα περίμενε στηριζόμενος στις προεκλογικές θέσεις του, ενώ τώρα αντιλαμβάνεται το δισταγμό του κ. Σταθόπουλου να επέμβει.

Όσο αφορά την αναφορά στον πρώην Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά να σας θυμίσουμε ότι ήταν εκείνος που τόλμησε να κινηθεί νομικά και να αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας σε  κάποια καταστήματα της πάνω πλατείας που δεν τηρούσαν το ωράριο. Και μην ξεχνάμε επίσης πως όταν η Δημοτική Αρχή Ζορμπά πρότεινε ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ως τις 3:00πμ, ο κ. Σταθόπουλος ως αντιπολίτευση ζητούσε να κλείνουν στις 1:30πμ. Τώρα πια η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και ουδείς δεν ενοχλεί τους παραβάτες με αποτέλεσμα την έντονη και επικριτική αντίδραση του πρώην Δημάρχου και κατοίκου της περιοχής κ. Αντώνη Σιδέρη.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter