Βασίλης Ζορμπάς: Η Σύγκριση της πραγματικότητας ….ο Δήμαρχος των έργων

%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b11

Αγαπητοί δημότες και κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής.

Ως δήμαρχος της πόλης κατά τα έτη 2011-2014 και επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», έχω ευθύνη και χρέος να παρακολουθώ και να ανιχνεύω τα τεκταινόμενα στην πόλη, να παρεμβαίνω αλλά και να ενημερώνω.

Είναι αντικειμενική ανάγκη να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη και θέση για την πόλη , να κρίνουμε, να συγκρίνουμε και να εκφράζουμε τη γνώμη μας ,έτσι ώστε να μη μας παρασύρουν δημαγωγίες , όμορφα λόγια, γιορτές και πανηγύρια «που χαϊδεύουν αυτιά» αλλά δεν έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα στην καθημερινότητά και στην βελτίωση της διαβίωσής μας.

Κατά την περίοδο 2011-2014 που μας ανατέθηκε η διοίκηση του Δήμου, οι συνεργάτες μου κι εγώ, σχεδιάσαμε, μελετήσαμε, εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση, ξεκινήσαμε δομές και έργα.

Δουλέψαμε σε μια περίοδο σκληρής οικονομικής κρίσης, και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα σημαντικό αριθμό έργων, αλλάζοντας το τοπίο στην πόλη. Παράλληλα, συνεχίσαμε όλες τις επιτυχημένες δράσεις που είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενες από μας δημοτικές Αρχές, σεβόμενες το δικό τους θετικό έργο.

Υπήρξαμε δυναμικά διεκδικητικοί προς την κεντρική διακυβέρνηση (Περιφέρεια- Κυβέρνηση), χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι κομματικές τοποθετήσεις, χωρίς ιδεοληψίες, πετυχαίνοντας έτσι τις χρηματοδοτήσεις που απαιτούντο.

Από τη σημερινή μας θέση, προασπίζουμε και πάλι το συμφέρον του Δήμου. Δεν δεχόμαστε την ατολμία, την παντελή έλλειψη διεκδίκησης, τις σπασμωδικές και πρόχειρες κινήσεις, τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία της δημοτικής Αρχής, που λειτουργούν ως τροχοπέδη στην δυναμική ανάπτυξη της πόλη μας.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σύγκρινε, κρίνε και διεκδίκησε.

Διεκδίκησε με τη συμμετοχή σου στα Κοινά, με την παρέμβασή σου στα τεκταινόμενα, με τη ΦΩΝΗ σου.

Ας ενωθούμε όλοι όσοι θέλουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για την πόλη ΜΑΣ.

1

2

3

4

 

Δείτε εδώ το  φυλλάδιο επί Δημαρχίας-Ζορμπά-2011-2014-εργα.

.

Βασίλης Ζορμπάς
πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»
Υποψήφιος δήμαρχος για το 2019