Κώστας Τσιαμπάς: Η ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ συμπεριφορά του κ. Σταθόπουλου και οι αξίες της Δημοκρατίας

TsiampasKwn-nos

Με χαρά ενημερωθήκαμε σήμερα από την μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κα Πετσατώδη Ελισάβετ ότι ολκληρώθηκε η διαδικασία για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στο πολιτιστικό -αθλητικό πάρκο ΄Στ. Κώτσης¨.
Αποτελεί μια διαχρονικά διαπαραταξιακή επιτυχία που δείχνει περίτρανα ότι όταν οι διοικήσεις λειτουργούν με συνέπεια και συνέχεια τότε η επιτυχία είναι δεδομένη . Για να φθάσουμε στην σημερινή επιτυχία δούλεψαν διαχρονικά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και όλες οι διοικήσεις με συνέπεια και υπομονή Αξίζουν συγχαρητήρια :
– Στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ιδιαίτερα στο Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού.
– Σε όλες τις Δημοτικές αρχές


Αποφεύγω να αναφέρομαι σε πρόσωπα επειδή θεωρώ ότι οι αιρετοί εκλέγονται με την θελησή τους για να προσφέρουν με αίσθημα ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ στους πολίτες και για το λόγο αυτό ΔΕΝ πρέπει να θεωρούν ότι απασχολούνται επαγγελματικά αλλά ότι διακονούν ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ . Γνωρίζοντας τις διαδικασίες, τα προβλήματα και τις αγκυλώσεις του Ελληνικού Δημοσίου αυτή τη φορά αισθάνομαι την ηθική ανάγκη να συγχαρώ δημόσια την μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο Κα Πετσατώδη Ελισάβετ για την οργάνωση – κατεύθυνση των υπηρεσιακών παραγόντων και το κυριότερο τις παρεμβάσεις της για να έχει θετική εξέλιξη το συγκεκριμένο θέμα. Οι λόγοι που μου υπέβαλαν την παραπάνω εξαίρεση δεν είναι η διάθεσή μου να εμπλακώ στα εσωτερικά άλλης παράταξης ούτε να αμφισβητήσω το δικαίωμα του κάθε Δημάρχου να παύει τους Αντιδημάρχους αλλά είναι πολιτικοί και ηθικοί και έχουν ως σημείο αναφοράς το ύφος και το ήθος της δημοσιευθείσας απόφασης παύσης της Κυρίας Πετσατώδη από αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών με το κείμενο της οποίας ο Κος Σταθόπουλος ξεπέρασε τους κανόνες τις πολιτικής ηθικής, δείχνοντας στοιχεία ρεβανσισμού, εκδίκησης , υποβάθμισης του πολιτικού λόγου και εξωτερικεύοντας αλαζονεία και όλα αυτά έχοντας ως πραγματική αιτία την άρνηση του στην κριτική και τον πραγματικό δημοκρατικό διάλογο. Η παραπάνω ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ συμπεριφορά όχι μόνο μας δίδει το δικαίωμα κριτικής παρέμβασης. αλλά μας υποχρεώνει ως αντιπολίτευση να διαφυλάξουμε τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας.
Θα θυμίσω : Ηγεσία σημαίνει ¨αρχηγία δια του παραδείγματος και σωστή καθοδήγηση ιδιαίτερα στα νέα παιδιά¨ . ΗΓΕΜΟΝΙΣΜΟΣ σημαίνει Τάση κυριαρχίας και επικράτησης.

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς

Υποστράτηγος Ε.Α.

Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

πρ. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

——
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter