Αυτό πιστεύει, αυτό δηλώνει η κ. Καψοκεφάλου, “Προσωπικά”

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε, ήδη, στην πόλη μας! Η κάθε παράταξη και οι νέοι πολιτικοί δημοτικοί συνδυασμοί, οι εν ενεργεία Δημοτικοί σύμβουλοι και αυτοί, που σχεδιάζουν να είναι υποψήφιοι τον ερχόμενο Μάιο, ΌΛΟΙ βάζουν τα δυνατά τους για να αποδυναμώσουν τον “λόγο” και την επιρροή των πολιτικών τους “αντιπάλων”! Αυτό είναι, πια, απόλυτα αισθητό και βασικά κατανοητό.. και γι αυτό θα “γράφονται και θα λέγονται” πολλά..!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, αρκετές φορές, τα  16 χρόνια της δημοτικής μου παρουσίας, έχω διαφωνήσει με τις πολιτικές αποφάσεις της παράταξης μου ή και με τον επικεφαλής μας, λίγες φορές έχω διαφοροποιηθεί δημόσια στην ψηφοφορία θεμάτων του Δ.Σ. και ακόμα λιγότερες φορές έχω κατορθώσει να αλλάξω την γνώμη της πλειοψηφίας της παράταξης.

Η άποψη μου, πάντα, ακουγόταν και συνεχίζεται να ακούγεται, αλλά είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, πως σε όλες τις παρατάξεις “ο μαέστρος και το πρώτο βιολί” δίνουν τον τόνο και διευθύνουν την “ορχήστρα”!.. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .. τα λόγια μου αυτά, δηλώνουν με απόλυτη ειλικρίνεια και ρεαλισμό, πως έτσι έχουν τα πράγματα και στην δική μας παράταξη.

Επομένως, κάποιες φορές αποχωρώ από την ψηφοφορία του Δ.Σ. για να μην εναντιωθώ στην επιλογή της παράταξης και κάποιες άλλες φορές ψηφίζω διαφορετικά. Η εικόνα της ενωμένης παράταξης κόντρα στην προσωπική μου άποψη!..

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

 

Έφη Καψοκεφάλου

Δημοτική Σύμβουλος

Αγία Παρασκευή η πόλη μας