Οι Αντιδήμαρχοι Αργυρός, Μαλάμος εκπροσώπησαν την Αγία Παρασκευή για την εφαρμογή των “ΚΕΠ Υγείας” στον Βόρειο Τομέα

Πραγματοποιήθηκε χθες 7/7/2020 η δεύτερη τακτική συνάντηση των υπευθύνων Υγείας των Δήμων του Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής στα γραφεία της αρμόδιαςαντιπεριφέρειας και παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου κ. Λουκίας  Κεφαλογιάννη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση όλων των δράσεων των Δήμων για τη Υγεία, η ανταλλαγή απόψεων και η εφαρμογή των ΚΕΠ Υγείας του δικτύου Υγειών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Την Αγία Παρασκευή εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι – Ιατροί Αργυρός Ιωάννης και Μαλάμος Νικόλαος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις δράσεις και τα προβλήματα του Δήμου. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε σε όλους τους παρευρισκομένους η πρόταση του κ. Αργυρού να θεσμοθετηθεί η δυνατότητα στα Δημοτικά Ιατρεία και τα ΚΑΠΗ ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, από τους αντίστοιχους ιατρούς, για την εξυπηρέτηση των δημοτών και κατοίκων της πόλης. Η πρόταση έγινε δεκτή τόσο από την Αντιπεριφερειάρχη, όσο και από την Διευθύντρια Υγείας της Περιφέρειας κ. Κατερίνα Τσιρώνη, οι οποίες υποσχέθηκαν την προώθησή της.

Πιστεύουμε ότι η υλοποίηση της πρότασης του Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Αργυρού θα εξυπηρετήσει όλους τους κατοίκους, που προσέρχονται τόσο στα Δημοτικά Ιατρεία, όσο και στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας.