Και επίσημη πρόταση του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου για κοινό κολυμβητήριο με την Αγία Παρασκευή (DOC)

Επιστολή προς το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, έστειλε στις 8 Ιουλίου 2020 ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, με κύριο θέμα την από κοινού κατασκευή και λειτουργία κολυμβητηρίου.

 Στην επιστολή, που είναι σε εγκάρδιο τόνο, ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρεται στις ενέργειες συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων που έχουν γίνει στο παρελθόν, τονίζοντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη να εδραιωθούν διαδημοτικές συνεργασίες σε διάφορους τομείς.

Επισημαίνει δε πως ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου οφείλουν να εργαστούν από κοινού και έγκαιρα αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα των δύο πόλεων.

Ο κ. Αποστολόπουλος επαναφέρει με επίσημο τρόπο, όπως γράφει, την πρόταση για την από κοινού κατασκευή και λειτουργία κολυμβητηρίου, για το οποίο ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού έχει προβεί σε αρκετές σημαντικές ενέργειες.

Την πρόταση είχε κάνει ο κ. Αποστολόπουλος και μέσω του διαδικτυακού κύκλου συζητήσεων που οργάνωσε στις 25 Μαΐου 2020 ο βουλευτής Β/Τ της Ν.Δ., Δημήτρης Καιρίδης, όπου παραβρέθηκαν και οι δύο δήμαρχοι. Με τον κ. Ζορμπά να απαντά πως «το έχουμε κουβεντιάσει Ηλία και είμαι προς αυτή την κατεύθυνση».

Το θέμα αυτό έχει τεθεί δημόσια στο παρελθόν και από τις δύο πλευρές και βρίσκει αρκετούς υποστηρικτές. Υπέρ της πρότασης έχει τεθεί τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και πρώην Δήμαρχος, Βασίλης Γιαννακόπουλος, αλλά και πρόσφατα με δημόσια ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά», Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Την επιστολή έδωσε στη δημοσιότητα το site polisnews.gr
Την επιστολή έδωσε στη δημοσιότητα το site polisnews.gr